whatsapp

Güncel

Ali Kemal Aydın KAISİAD Başkanını Ziyaret Etti

İş adamı Ali Kemal Aydın geleneğini bozmadı KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş’a 3D Atatürk Tablosu hediye etti.

28 Kasım 2021 Saat: 22:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.364 kez okunmuştur

Ali Kemal Aydın KAISİAD Başkanını Ziyaret Etti
Ali Kemal Aydın KAISİAD Başkanını Ziyaret Etti

Gebze Kars, Ardahan, Iğdır İlleri Sanayici ve İş adamları Derneği KAISİAD ve ARM Grup yönetim kurulu başkanı Gebzeli iş adamı İnşaat Mühendisi Meşaik Karakuş’u işyerinde ziyaret eden Gebzeli iş adamı Ali Kemal Aydın geleneğini bozmadı başkan Karakuşa 3 Boyutlu Atatürk tablosu hediye etti.

ARM Gruptaki ofiste gerçekleşen ziyarette her iki iş insanı ülke gündemine dair bir süre görüşerek bilgi alışverişinde bulundular. Gebzeli iş adamı Ali Kemal Aydın, Gösterdiği nezaketten ötürü KAISİAD Başkanı İnşaat mühendisi Meşaik Karakuş’a “bağımsızlık mücadelesi vererek bu güzel ülkede yaşamamızı sağlayan Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün unutulmaması ve genç nesillerin bunu çok iyi bilmesini istediğim için bu tabloyu size hediye ediyorum” dedi.

KAISİAD Başkanı Meşaik Karakuş, Ali Kemal Aydın’a, “ Bizim için çok önemli ve değerli olan bu tablo ve Mustafa Kemal Atatürk’ün önemine sahip çıkılması için gösterdiğiniz çaba için çok teşekkür ediyorum” dedi 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑