whatsapp

Siyaset

ANADOLUDAN AKSU’YA ZİYARET

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığına seçilen Yusuf Aksu, tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Aksu’yu önceki gün Anadolu Kültürleri Derneği başkanı Mücahit Polat ve yönetimi ziyaret etti.

18 Mayıs 2016 Saat: 08:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.489 kez okunmuştur

ANADOLUDAN AKSU’YA ZİYARET
ANADOLUDAN AKSU’YA ZİYARET

Anadolu kültürleri derneği başkanı Mücahit Polat, geçtiğimiz günlerde 3. Olağan kongresini yaparak Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığı görevine seçilen Yusuf Aksu’yu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Saadet Partisi adına yerel seçimlerde meclis üyeliği, genel seçimlerde milletvekili adaylığı süreçlerinde çalışmalarını yakından takip ettikleri Aksu’nun bölge siyasetine olumlu katkıları olacağını ifade eden Polat, bundan sonraki süreçte çalışmaları için başarılar diledi.

 

BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ

Sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin halka hizmet için kurulmuş ve bu amaç için uyum içinde çalışması gerektiğini ifade eden başkan Aksu,  Saadet Partisi Çayırova ilçe teşkilatı olarak yeni bir çalışma dönemine başlıyoruz. Bu yeni dönemde uyum içerisinde çalışarak başta Çayırova ilçemize, ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa faydalı çalışmalar yapmak için birlikte çalışmalıyız dedi. Aksu, son olarak ziyaretleri için Anadolu Kültürleri Derneği başkanı Mücahit Polat ve yönetimine teşekkür ettiğini ifade etti.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑