whatsapp

Spor

Anibal Anadolu Lisesi’nde İki Türkiye Şampiyonu

25-26 Şubat 2022 tarihlerinde Nevşehir’de yapılan Liselerarası Türkiye Judo müsabakalarında 48 kg’da Özge Sarıgül, 52 kg da Necla Şeker Türkiye Şampiyonu oldular.

7 Mart 2022 Saat: 00:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.086 kez okunmuştur

Anibal Anadolu Lisesi’nde İki Türkiye Şampiyonu
Anibal Anadolu Lisesi’nde İki Türkiye Şampiyonu

Gebze Anibal Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencisi Özge Sarıgül ve 10.sınıf öğrencisi Necla Şeker antrenörleri Serdar Kiraz’la birlikte Okul Müdürü Turan Atilla’yı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Tüm okul olarak, öğrencimiz ve öğretmenlerimizle birlikte Özge ve Necla ‘nın başarısı ile gurur duyuyoruz. Öğrencilerinin sportif alandaki başarılarının yanı sıra ağırbaşlı, çalışkan ve saygılı tavırları ile de örnek olduklarını belirten Okul Müdürü Turan Atilla, Serdar Kiraz hocamızın öğrencilerimizin üzerinde büyük emeği var. Hocamıza da öğrencilerimize verdiği büyük emekten ve çabasından dolayı okulumuz adına şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

Şampiyonlar 11-12-13 Mart 2022 tarihinde  Ordu ilinde yapılacak Gençler Türkiye  Judo şampiyonasına katılacaklar. Çalışmalarını antrenörleri Serdar Kiraz’ın önderliğinde bağlı bulundukları Kağıtspor kulübü sürdüren şampiyon Sporcularımız Ordu’da yapılacak olan müsabakalarda da başarılı olacaklarını hem Gebze’yi, hem okullarını, hem de kulüplerini başarıyla temsile ederek geri geleceklerini belirttiler

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑