whatsapp

Güncel

Ankara Büyükşehir'in mazot desteğinde süre uzadı -

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı, 2024 yılı mazot desteği kapsamında, kendine ait Traktör Ruhsatı ve Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi olan üreticilere en az 5 dekar ve en fazla 20 dekar üzerinden olmak ...

16 Aralık 2023 Saat: 15:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 73 kez okunmuştur

Ankara Büyükşehir'in mazot desteğinde süre uzadı -
Ankara Büyükşehir'in mazot desteğinde süre uzadı -

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı, 2024 yılı mazot desteği kapsamında, kendine ait Traktör Ruhsatı ve Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi olan üreticilere en az 5 dekar ve en fazla 20 dekar üzerinden olmak üzere destekleme yapacak.

ANKARA (İGFA) - Türkiye’nin en kapsamlı kırsal kalkınma projelerini hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli üreticilere yönelik hayata geçirdiği mazot desteğini 2024 yılında da sürdürüyor.

Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, 2024 yılı mazot desteği kapsamında, kendine ait Traktör Ruhsatı ve Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi olan üreticilere en az 5 dekar ve en fazla 20 dekar üzerinden destekleme yapacak. 

Mazot desteği başvuruları ‘baskenttarim.ankara.bel.tr’ adresi üzerinden yapılmakta olup, başvurular 07.01.2024 tarihine kadar uzatıldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑