Yaşam

Ankara’dan Mezopotamya’ya yolculuk

Ankara'da Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Peygamberler Diyarı Şanlıurfa’ya kadınların katılacağı kültür turu düzenleyeceklerini müjdeledi. ANKARA (İGFA) - Hayata geçirdiği projelerle ve sosyal aktiviteler ile Gölbaşılı...

13 Ağustos 2021 Saat: 18:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 227 kez okunmuştur

Ankara’dan Mezopotamya’ya yolculuk
Ankara’dan Mezopotamya’ya yolculuk

Ankara'da Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Peygamberler Diyarı Şanlıurfa’ya kadınların katılacağı kültür turu düzenleyeceklerini müjdeledi.

ANKARA (İGFA) - Hayata geçirdiği projelerle ve sosyal aktiviteler ile Gölbaşılı hemşerilerinin sevgisini kazanan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, çok yakında hayata geçirecekleri ‘Şanlıurfa Kültür Turu’ nun müjdesini verdi. Ankara Gölbaşı topraklarından Mezopotampa’ya uzanacak ve kadınların katılımları ile gerçekleşecek yolculuk hakkında konuşan Başkan Şimşek, adeta “açık hava müzesi” niteliğinde olan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin gizemini, kadim tarihini, hoşgörülü ve misafirperver halkını, birbirinden lezzetli yöresel tatlarını, eşsiz doğasını ve kültürel varlıklarını görmek tarihin yeniden yazıldığı destansı topraklara, Göbeklitepe’ye ve ‘Zamana Dokun’maya gideceklerini duyurdu.

BAŞVURULAR İNTERNET SİTESİNDEN

Şanlıurfa Kültür Turu’nu gelenekselleştirmeyi amaçladıklarını belirten Başkan Ramazan Şimşek, gezi başvuruları hakkında detaylar paylaştı. Başvuru kriterlerinin çok yakında https://www.ankaragolbasi.bel.tr/ internet sitesi üzerinden yayınlanacağını ve başvuruların 15 Ağustos’ta başlayacağını söyledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑