İGF

Antalya Büyükşehir'den Pickleball kursu -

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de yeni duyulmaya başlayan pickleball sporunu Antalyalılarla tanıştırmak için ücretsiz kurs açacak.ANTALYA (İGFA) - Pickleball eğitimi almak isteyen 7 yaş ve üzeri vatandaşlar 25 Kasım’a kadar...

10 Aralık 2022 Saat: 12:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 122 kez okunmuştur

Antalya Büyükşehir'den Pickleball kursu -
Antalya Büyükşehir'den Pickleball kursu -

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de yeni duyulmaya başlayan pickleball sporunu Antalyalılarla tanıştırmak için ücretsiz kurs açacak.

ANTALYA (İGFA) - Pickleball eğitimi almak isteyen 7 yaş ve üzeri vatandaşlar 25 Kasım’a kadar www.abbsporhizmetleri.com adresinden ön kayıtlarını yapabilecek.

 Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Türkiye’de yeni duyulmaya başlayan ve giderek popülerleşen pickleball sporunu vatandaşlarla buluşturmak için ücretsiz kurs düzenleyecek. Antalya’da ilk olacak kurs, Antalya Konyaaltı Sahili’nde 13 nolu plajın yanındaki 3 pickleball sahasında verilecek.

3 Ocak’ta Başlayacak

Kursa katılmak isteyen 7 yaş ve üstü vatandaşlar 25 Aralık’a kadar  www.abbsporhizmetleri.com adresinden kayıtlarını yapabilecek. 30 Aralık Cuma günü asıl kayıt listesi açıklanacak. Kurslar 3 Ocak 2023 tarihinde başlayacak. Kurslar, Salı- Perşembe, Çarşamba-Cuma, Cumartesi-Pazar günleri gerçekleşecek.

Öğrenmesi Kolay

Öğrenmesi kolay, tempolu ve son derece sosyal bir spor olan pickleball, tenise benzer beceriler gerektiren, badminton sahası ölçülerinde bir kortta, raketle, delikli plastik wiffle topuyla oynanan, tekler, çiftler ve karışık çiftler maçlarının oynandığı hibrit bir spor branşı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑