whatsapp

Eğitim

Antalya'da üniversiteye komşu etüt merkezi -

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, Meltem Mahallesi’nde hizmete açtığı yeni etüt merkeziyle öğrencilere ders çalışabilecek yeni alanlar oluşturmaya devam ediyor.ANTALYA (İGFA) - Kreşleri ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik destek eği...

31 Ocak 2024 Saat: 11:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 184 kez okunmuştur

Antalya'da üniversiteye komşu etüt merkezi -
Antalya'da üniversiteye komşu etüt merkezi -

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, Meltem Mahallesi’nde hizmete açtığı yeni etüt merkeziyle öğrencilere ders çalışabilecek yeni alanlar oluşturmaya devam ediyor.

ANTALYA (İGFA) - Kreşleri ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik destek eğitim ve gençleri üniversite sınavına hazırlayan merkeziyle Antalya’nın en büyük eğitim kurumlarından Muratpaşa Belediyesi, etüt merkezleriyle de eğitime verdiği desteği sürdürüyor. Muratpaşa Belediyesi Güzeloba, Kızıltoprakve Şirinyalı Mahallesi’ne açtığı ‘Falez Etüt Merkezi’nin ardından Meltem Mahallesi’nde etüt merkezi inşaatını tamamladı.Akdeniz Üniversitesi’ne komşu etüt merkezi İsmail Baba Sürelsan Caddesi üzerinde 3807’nci Sokak’ta yer alıyor. Etüt merkezi bireysel çalışmalarda kullanılabileceği gibi öğrencilerin grup çalışmaları ve projelerini tartışabilmelerine elverişli olarak tasarlandı. Merkez, 4 bölümden oluşuyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑