whatsapp

Spor

Ardahan’da bir ilk KİCK BOKS Turnuvası Düzenlendi

Ardahan İl temsilciliğinin ev sahipliğinde düzenlenen iller arası Kick Boks Zafer turnuvası için Ardahan’a Kick Boks sporcuları akın etti.

20 Kasım 2022 Saat: 22:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.469 kez okunmuştur

Ardahan’da bir ilk KİCK BOKS Turnuvası Düzenlendi
Ardahan’da bir ilk KİCK BOKS Turnuvası Düzenlendi

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

Ardahan Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Kick bok Ardahan İl Temsilciliğinin düzenlediği, iller arsası Zafer Turnuvasına 9 ilden toplam 200’ün üstünde sporcu katıldı.

MÜSABAKAYI SPOR MÜDÜRLERİ İZLEDİ

Kazım Karabekir Paşa Spor Salonunda düzenlenen turnuvaya il spor müdürü Bülent Akar, İl spor hizmetleri müdürü Halil İbrahim Yilmaz, spor şube müdürü Ozan Arslan,  Kick Boks federasyonu ulusal hakemlerinden Rıza Kayar ve Ardahan’a yeni atanan il spor müdürü Ramazan Demir katıldı.

HANAK BELEDİYESPOR 4’TE 4 YAPTI

Ardahan’da ilk kez düzenlenen iller arası zafer kupası kick boks turnuvasında il adına Hanak Belediye Gençlik Spor Kulübü olarak 4 sporcusuyla katılım sağladı müsabakalar sonrası 4’te 4yapan Hanak Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcuları Metehan Demirci 1, Ecrin Duru Demirci 1, Volkan Gökkaya 1, Enes Büyükkaya 2. olarak tamamladı.

TURNUVAYA 9 İLDEN 200 SPORCU KATILDI

Turnuvaya yaklaşık 9 İlden 200’ün üzerinde sporcu katılımı ile Ardahan’da Kick Boks fırtınası esti, Turnuvaya Ardahan. Şanlı Urfa, Malatya, Van, Trabzon, Giresun, Ağrı, Iğdır, Kars İlerinden gelen sporcular katılım sağladı.

ARDAHAN İL TEMSİLCİSİ DEMİRCİ TEŞEKKÜR ETTİ

Ardahan Kick Boks İl Temsilcisi ve Hanak Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Aytekin Demirci, müsabakalar sonrası yaptığı konuşmada, “ Ardahan’da ilk defa gerçekleştirdiğimiz Kick Boks Turnuvasına katılan ve ilimizde ağırladığımız sporcularımıza Federasyonumuz ve İl Spor müdürlüğümüz adına çok teşekkür ediyorum, müsabakalarda mücadele eden ve dereceye giren bütün sporcularımızı kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑