whatsapp

Siyaset

ARİF GÜLEN MHP'DEN ADAY ADAYI OLDU

24 Haziran’da yapılacak erken seçim nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi’nde de aday adayları sahneye çıkmaya başladı.

28 Nisan 2018 Saat: 11:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.986 kez okunmuştur

ARİF GÜLEN MHPDEN ADAY ADAYI OLDU
ARİF GÜLEN MHP'DEN ADAY ADAYI OLDU

MHP’de ne yapacağı merakla beklenen en önemli isimlerden biri, batı yakasının önemli aktörlerinden Darıcalı Arif Gülen. Gülen, gerekli istişarelerini tamamladıktan sonra MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün'e başvuru kağıdını teslim etti.

PAZARTESİ YA DA SALI 
Arif Gülen, “Ülkücü ahlak gereği yaklaşık bir haftadır ilçe başkanlarımız, il başkanım Aydın Ünlü, MYK üyemiz Erkan Azeri, MDK üyemiz Selim Çakır ile görüştüm, düşüncelerini aldım. Liderimiz liyakat istiyor. Tecrübemiz ortada. Genç diyor. 38 yaşındayım. Sadakat diyor. Çizgimiz belli. Geçen dönem milletvekili listesinde ne önümde ne arkamda kimse kalmadı. Saffet Bey’le birlikte yerimizden santim oynamadık. Bariz teklifler almamıza rağmen gelenleri ve getirenleri elimizin tersiyle ittik. Biz adaylığa akşamdan sabaha karar vermedik.” 

ARİF GÜLEN KİMDİR? 
1979 Kars doğumlu. 1987 yılında Darıca’ya yerleşti. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetiminin ardından Maltepe Üniversitesi Kamu Hukuku Yüksek Lisans programını tamamladı. Türkiye genelinde tesis yönetim hizmetleri veren ve yaklaşık 2 bin kişi çalıştıran ARF Grup Yönetim Kurulu Başkanı. Türkiye Yazarlar Birliği Kızlarağası Medresesi Üyesi. 60’a yakın yayınlanmış makalesi ile “Bırak Aklın Seni Geçsin” isimli kişisel gelişim kitabı bulunuyor. Ülkü ocaklarından yetişen Arif Gülen, 2014’te MHP Darıca Belediye Başkan adaylığı yaptı. Darıca’daki seçim çalışmalarına resmi olarak 13 ay önce, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ziyareti ve açıklamasıyla başladı. Partisinin oylarını ciddi oranda artırdı. 7 Haziran seçimlerinde 4. Sıra milletvekili adayı olan Arif Gülen evli ve bir çocuk babası. Gebzespor Başkan Yardımcılığı, Gebze Ticaret Odası Komite Başkanlığı, Gebze KAI Başkan Yardımcılığı, Darıca Karslılar Derneği Kurucu Başkanlığı yaptı. Aynı zamanda Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Üyesi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑