whatsapp

Güncel

Arıkonaklılar Piknikte Buluşuyor..

Merkezi Gebze’de bulunan Ardahan İli Hanak İlçesi Arıkonak Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Geleneksel Pikniği Çayırova Belediyesi Kuştepe Mesire Alanında Gerçekleşecek.

2 Eylül 2023 Saat: 12:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 748 kez okunmuştur

Arıkonaklılar Piknikte Buluşuyor..
Arıkonaklılar Piknikte Buluşuyor..

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

Gebze’ye Anadolu’dan İlk Göç eden ailelerden olan Ardahan İli Hanak İlçesi Arıkonak Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Geleneksel Piknik şöleni için hazırlıklarını tamamladı.

Arıkonak Köyü Pikniği Çayırova Belediyesi Kuş Tepe mesire alanında 03.09.2023 Pazar günü gerçekleşecek. Pikniğe çoğunluğu Marmara bölgesinde ve Ülkemizin çeşitli il ve ilçelerimizde ikamet eden Arıkonaklıların yoğun bir şekilde katılması beklenirken, Dernek yönetimi piknik programını tamamladı.

Çeşitli etkinlik, yarışma, ikram ve kaynaşmanın gerçekleşeceği piknik etkinliği hakkında açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Talat Kesğin Gazetemiz 7.GÜN HABER’e yaptığı açıklamada, “ Yönetim kurulunda azimle çalışan birlikte koşturan arkadaşlarımla, köylülerimizin kaynaşıp geçmişi yad edeceği, etkinliğimizde yaşlılarımızın keyifle bir gün geçirmesi arzumuzdur, gençlerimizin eğlenip coşması, çocukların bunalmayacağı bir günü birlikte yaşamaktan onur duyacağız, bize destek veren sahip çıkan köylülerimize, köyümüz iş insanlarına gönülden teşekkür ediyorum. Pikniğimize bütün köylülerimiz davetlidir.  Başkan Kesgin, Pikniğimizde halaylar çekip, Türküleri birlikte okuyacak, köyümüzdeki o güzel geçmişimizi birlikte yaşamak için pikniğimiz buyurun gelin.” dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑