İGF

Atıcılar Türkiye Şampiyonası'na Kocaeli damgası -

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu atıcılar, Atıcılık Trap Türkiye Şampiyonasından madalyalarla döndüKOCAELİ (İGFA) - Türkiye Atıcılık Federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen Atıcılık Trap Türkiye Şampiyonalarında...

19 Mayıs 2022 Saat: 13:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 102 kez okunmuştur

Atıcılar Türkiye Şampiyonası'na Kocaeli damgası -
Atıcılar Türkiye Şampiyonası'na Kocaeli damgası -

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu atıcılar, Atıcılık Trap Türkiye Şampiyonasından madalyalarla döndü

KOCAELİ (İGFA) - Türkiye Atıcılık Federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen Atıcılık Trap Türkiye Şampiyonalarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu atıcılar performanslarını tam gaz sürdürdü. Uluslararası ve ulusal onlarca madalya ve kupaya sahip olan kentimizin başarılı kulübü Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un atıcıları; 1 altın, 2 gümüş, 1 bronz ve 2 takım halinde şampiyonluk elde etti.

Atıcılık Federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen önemli şampiyonada mücadele eden kentimizin başarılı atıcıları elde ettikleri dereceler ile Büyük Erkekler ve Genç Erkeklerde Türkiye Şampiyonu oldu.

Şampiyonada Derece Yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Atıcılar Büyük Erkeklerde 2. Oğuzhan Tüzün, Genç Erkeklerde 1.  Süleyman Güvercin, Yıldız Erkeklerde 2.  Yasin Efe Kesim, Genç Bayanlarda ise 3. Nisa Nur Aydemir oldu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑