Güncel

ATLETİZM FEDERASYONUNDAN KARABACAK'A ÖDÜL..

Ankarada düzenlenen Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 94. yıl Galası Ödül Töreninde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta atletizm sporuna verdiği katkılardan dolayı ödüle layık görüldü. DARICA son iki yılda AVRUPA ŞAM

20 Ocak 2016 Saat: 16:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.430 kez okunmuştur

ATLETİZM FEDERASYONUNDAN KARABACAK'A ÖDÜL..
ATLETİZM FEDERASYONUNDAN KARABACAK'A ÖDÜL..

Ankara'da düzenlenen Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 94. yıl Galası Ödül Töreninde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta atletizm sporuna verdiği katkılardan dolayı ödüle layık görüldü.

DARICA son iki yılda AVRUPA ŞAMPİYONU..

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak adına ödülünü Özel Kalem Müdürü Mücahit Vural aldı.

Kendisi de eski bir atlet olan ve milli takımlar düzeyinde antrenörlük kariyeri olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 2012 yılında kurduğu Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü ile atletizm dünyasında ses getirdi.
2015 yılını gençler ve yıldızlarda takım halinde ikinci sırada tamamlayan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde tek hedef, şubat ayında Kastamonu’da yapılacak olan Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası’nda üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza atmak. Daha önce 2014 yılında Portekiz’de ve 2015 yılında İspanya’da peşpeşe Avrupa Şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü taraflı tarafsız bütün spor otoritelerinin takdirini topladı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑