whatsapp

Spor

Avrupa Şampiyonunu Ağırladı

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu olan Darıca Belediye Spor Kulübü heyetini ağırladı. Güzeloğlu desteklerinin süreceğini söyledi.

12 Şubat 2016 Saat: 08:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.596 kez okunmuştur

Avrupa Şampiyonunu Ağırladı
Avrupa Şampiyonunu Ağırladı

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu hafta sonu Kastamonu'nda gerçekleşen dünyanın en köklü dördüncü kros müsabakası olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros yarışmalarında genç erkekler kategorisinde üçüncü kez Avrupa Şampiyonu olan Darıca Belediye Spor Kulübü heyetini kabul etti. Heyette Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk, antrenörler İlker Topal ve Şirin Gönen ile sporcular yer aldı.

Karabacak Teşekkür Etti

Üzerinde Vali Güzeloğlu'nun isminin yer aldığı 63 numaralı formayı Güzeloğlu'na takdim eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Sayın Valimizin bizlere verdiği destek neticesinde elde ettiğimiz başarıyı paylaşmak maksadıyla ziyarette bulunmak istedik” dedi. Güzeloğlu'na desteklerinden ve kabullerinden dolayı teşekkür etti. 

Yeni Projeler Hayata Geçecek

Darıca'yı sporda marka kentler arasına sokmak için çalıştıklarını kaydeden Karabacak, "Öncelikle amatör branşlara destek vererek ülkemizin bu alandaki eksikliğini gidermeyi hedefliyoruz" dedi. Karabacak, "Bugün Avrupa’da şampiyon olan gençlerimiz inanıyorum ki gelecekte dünya şampiyonalarında ve olimpiyatlarda da ülkemize daha büyük başarılar yaşatacaklardır.İlçemizde spora destek anlamında önemli projeleri hayata geçireceğimizin müjdesini de buradan vermek istiyorum" diye konuştu.

Bu Çok Büyük Bir Başarı

Güzeloğlu; Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk ve üç yıl üst üste Avrupa şampiyonluğu edinen atletizm takımını kutladı. Güzeloğlu, "Bu çok büyük bir başarıdır. Kocaelimizin, Darıca ilçemizin Avrupa Atletizm Kros Şampiyonasında 3 yıldır üst üste Avrupa Şampiyonluğu başarısının devam ediyor olmasından da ayrıca büyük bir mutluluk duyuyorum. Ay yıldızlı formayı 3 yıl üst üste Avrupa’nın en iyisi olarak başarıya taşıdıkları, bayrağımızı göndere çektirdikleri ve İstiklal Marşımızı dinlettikleri için şampiyonlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Atletizm Tüm Sporların Anası

Atletizmin tüm sporların anası ve temeli olduğuna işaret eden Vali Güzeloğlu, "Atletizm; olimpizm ruhunun   merkezidir. Bu noktada gerçekten özlediğimiz bir büyük başarının istikrarlı bir şekilde 3 yıldır üst üste başarı kürsüsünde yer almasının ne kadar anlamlı ve önemli olduğunu paylaşmak istiyorum. Bu konuda bizim desteğimiz devam edecektir. İnanıyorum ki; bu gayret, azim ve işbirliği olduğu müddetçe de hem başarılar devam edecek, hem de diğer sportif alanlarda bir örnek başarı olarak herkese moral verecektir. Arzumuz gençlerimizin sporun bütün kategorilerinde başarılı olmalarıdır. Özellikle kros çok özel ve zor bir alandır" diye konuştu. Güzeloğlu sporcuları tek tek tanıyarak tebrik etti ve birer takım eşofman hediye etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑