whatsapp

Güncel

Aydın, ASM Başhekimini Ziyaret Etti

Bölgemizde kurum, kuruluş yöneticilerine hediye ettiği 3 Boyutlu Atatürk tabloları ile adından sıkça söz ettiren Gebzeli iş adamı Ali Kemal Aydın ASM Başhekimi Dr. Özgür Devrim Kılıç’ı ziyaret etti.

2 Aralık 2021 Saat: 23:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.277 kez okunmuştur

Aydın, ASM Başhekimini Ziyaret Etti
Aydın, ASM Başhekimini Ziyaret Etti

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Özel Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Başhekimi Dr. Özgür Devrim Kılıç’ı ziyaret eden Gebze’li İş adamı Ali Kemal Aydın bir süre görüştüğü başhekimden ülkemizi ve dünyayı kaosa çeviren Covit.19 hastalığı ve genel sağlık hizmetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

DR. KILIÇ’A ATATÜRK TABLOSU

Geleneğini ara vermeden sürdüren Ali Kemal Aydın, Bölgemizin önemli sağlık kuruluşlarından biri olan Anadolu sağlık merkezi hastanesi başhekimi Dr. Özgür Devrim Kılıç’a 3 D Atatürk Tablosunu hediye etti.

AYDIN’DAN DR.ÖZGÜR DEVRİM KILIÇ’A  TEŞEKKÜR

Samimi diyalogların yaşandığı görüşmede Başhekim Dr. Özgür Devrim Kılıç’a gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür eden Aydın, “ Sağlık hizmetlerinin üst düzeyde sağlandığı bir kurumda bir doktorun ve özellikle başhekim Özgür beyin samimiyetini içtenlikle yaşadım kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞHEKİM KILIÇ “ÇOK ÖNEMLİ BİR TABLO”

Dr. Özgür Devrim Kılıç, “Kendisini keyifle dinlediğim ve tanımaktan son derece mutlu olduğum Ali Kemal Aydın beyin, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu önemli tablosu bizim için çok önemlidir. Bu önemli hediye için Ali Kemal beye çok teşekkür ediyorum” dedi.

7. GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑