whatsapp

Siyaset

Aydın, DEVA Genel Merkezinde

DEVA Partisinin 15 Ocak Pazar Günü saat 13.00’de Ankara Atatürk Spor Salonunda gerçekleşen mitingine katılmak için gün evvelden Ankara’ya giden Gebzeli iş adamı Ali Kemal Aydın miting öncesi DEVA Genel merkezini ziyarette bulundu.

20 Ocak 2023 Saat: 01:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.770 kez okunmuştur

Aydın, DEVA Genel Merkezinde
Aydın, DEVA Genel Merkezinde

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ 

AYDIN,"BİZ OLMAZSAK, BENDEN BİRŞEY OLMAZ" 

Siyasi yaşamını yaptığı çalışmalar ve kentin yeniden yapılanması için yaptırdığı projeleri ile sürdüren Deva Partisi üyesi Ali Kemal Aydın, yaklaşan seçimler öncesi katıldığı Ankara mitingi öncesi DEVA Partisi Genel merkezini ziyaret etti.

DEVA Partisi Genel Başkan yardımcısı Hasan Karal’ı genel merkezde ziyaret eden Gebzeli siyasetçi Ali Kemal Aydın, Daha önce ziyaret ettiği Genel Başkan Ali Babacan’a duyulan güvenin sonsuz olduğunu dile getirdiğini belirtti. Aydın, önemli bilgileri sunduğu genel başkan yardımcısı Karal ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.  

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal'a bölgemizden önemli bilgileri akratdığını belirten Gebze Ticaret odası eski meclis üyesi iş adamı Ali Kemal Aydın, yaklaşan genel seçimler öncesi kenetlenmemiz ve birbirimize sahip çıkmamız çok önemlidir, dedi. Aydın, " Biz olmazsak, benden bir şey  olmaz"dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑