Güncel

Aydın, DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanını Ziyaret etti.

Yaşamını Gebze ve bölgesine yapmayı planladığı hizmetler üzerinde geliştirilen çalışmalarını tek tek projelendiren, Gebze sevdalısı iş insanı Ali Kemal Aydın, durmak bilmiyor. Aydın, geleneksel olarak geçekleştirdiği ziyaret programı kapsamında Deva

9 Aralık 2022 Saat: 02:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 645 kez okunmuştur

Aydın, DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanını Ziyaret etti.
Aydın, DEVA Partisi Körfez İlçe Başkanını Ziyaret etti.

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

Yaşamını Gebze ve bölgesine yapmayı planladığı hizmetler üzerinde yaptığı çalışmalarını tek tek projelendiren, Gebze sevdalısı iş insanı Ali Kemal Aydın, dur, durmak bilmiyor. Aydın, geleneksel olarak geçekleştirdiği ziyaret programı kapsamında Deva Partisi Körfez İlçe Başkanını ziyaret etti.

DEVA ÜYESİ  AYDIN, BAŞKAN BOZKURT’U ZİYARET ETTİ

Kocaeli genelinde önemli vasıflarda ve makamlarda görev yapan, kentin ileri gelenlerini, kurum ve kuruluşların ve STK’ların başkan ve yöneticilerini haftalık ve günlük çalışma programı kapsamında ziyaret eden bilgi ve fikir alışverişleri yaparak artı, eksi değerlendirmeler yapan Gebze ve bölgesinde bireysel ilişkileri ve yaptığı hizmetleri ile bir çok kesim tarafından çok iyi tanınan Gebze Ticaret Odası eski meclis üyesi  birkaç ay öncesi siyasi tercihini Deva Partisine üyeliği ile resmileştiren Ali Kemal Aydın Deva Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt’u ziyaret etti.

6’LI MASAYI DEĞERLENDİRDİLER

Deva Partisinin başarılı ilçe başkanlarından Orhan Bozkurt’u ziyaretinde bir süre karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan Aydın, Başkan Bozkurt ile ülke sorunları ve 6’lı masanın çalışmalarını değerlendirdiler. Başkan Bozkurt ve Aydın, halkın ekonomik sıkıntılarıyla baş başa bırakıldığını, yapılacak seçimlerde bu halk iktidarı gerçek sahiplerine teslim edecektir diye belirtti.

BOZKURT AYDINA TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Bozkurt, “ Programları ve önemli çalışmaları arasında zaman ayırarak ziyaretimizde bulunan Ali Kemal beye değerlendirme ve açıklamalarından ötürü çok teşekkür ediyorum dedi.

“SAMİMİYETİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Gebze’li iş insanı, Deva Partisi üyesi  Ali Kemal Aydın ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “ Kendisini siyasi arenada çok başarılı ve aktif bulduğum Körfez İlçe Başkanımız Orhan Bozkurt’u ziyaretimizde gösterdiği samimiyet için çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑