whatsapp

Güncel

Aydın,“Siyasi Partiler Kanunu ve Seçim Sistemi Değişmeli”

Gebzeli İş İnsanı Ali Kemal Aydın, yine dobra dobra konuştu. Hedef TV’de konuşan Aydın açıklamalarıyla yine dikkatleri üzerine topladı.

28 Ocak 2023 Saat: 11:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 473 kez okunmuştur

Aydın,“Siyasi Partiler Kanunu ve Seçim Sistemi Değişmeli”
Aydın,“Siyasi Partiler Kanunu ve Seçim Sistemi Değişmeli”

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

Darıca’dan yayın yapan Hedef TV’de Gazeteci Mustafa Arslan’ın sunduğu “Hedef Gündem” programının konuğu  Ali Kemal Aydın, gündeme dair konuları değerlendirdi. Aydın, şiddetle karşı durduğu Biat kültürü hakkında uyarılarda bulunarak bu anlayışla siyaset yapılamayacağını söyledi.

“SİYASİ PARTİLER KANUNU VE SEÇİM SİSTEMİ DEĞİŞMELİ”

Aydın, “ Ülkemin en büyük zaafiyeti bir an önce tüm siyasi partiler kanunu ve seçim sistemleri değişmeli. Bu zaafiyet temizlenmediği müddetçe değişime, dönüşüme gidilmediği müddetçe ülkemde kalitenin K’sını yakalamak mümkün değil. Çünkü ülkemde ayaklar baş, başlar ayak oluyor. Çünkü liyakat kültürü yok. Liyakat tanımını bilen kaç kişi var?" diye söyledi.

“ BENİM OLDUĞUM YERDE BENİM BİR FARKIM OLMALI”

Gazeteci Mustafa Arslan’ın “Geçen yıl DEVA Partisi’ne katıldınız. Siyasete girmeden önceki düşüncenizle bugünkü arasında bir değişim var mı, önümüzdeki milletvekilliği seçimlerinde böyle bir niyetiniz var mı?” sorusuna  Aydın, “Bugün DEVA Partisi’ne adımı yazdırdıysam bu sevgili Genel Başkanımız Ali Babacan’ın davranış ve yaklaşım ayrıcalığıyla olmuştur. Benim niyetim, olduğum yerde inandığım doğruluğu hakimiyetim doğrultusunda beklenenleri hayata geçirebilmek. Onun için bu vatanıma, milletime vesile olmuş tüm geçmişlerime ve bugünkü konuma gelmesine vesile olmuş tüm devlet büyüklerime Allah rahmet eylesin diyorum. Benim olduğum yerde benim bir farkım olmalı yoksa benim orada olmamın bir anlamı olmaz” dedi

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑