whatsapp

Güncel

Aydın, Yüzyıl Grup Ahmet Yeşil’i Ziyaret Etti

Gebze sevdalısı iş insanı Ali Kemal Aydın, Gebze’ye değer katan sanayici, iş adamı ve STK başkanlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerinde önemli değerlendirmelerde bulunuyor.

22 Eylül 2022 Saat: 23:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 955 kez okunmuştur

Aydın, Yüzyıl Grup Ahmet Yeşil’i Ziyaret Etti
Aydın, Yüzyıl Grup Ahmet Yeşil’i Ziyaret Etti

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

Gebzeli iş insanı Aydın, Gebze’nin sağlık alanında sanayi kuruluşlarına verdiği hizmetleriyle bilinen önemli kuruluşlarından YÜZYIL GRUP yönetim kurulu başkanı iş insanı Ahmet Yeşil’i makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

“SEN DEĞİL BİZ” ANLAYIŞIYLA VERDİĞİ HİZMETLER ÖNEMLİ

Yüzyıl Grup’ta gerçekleşen ziyarette bölgeye sunduğu sağlık hizmetleriyle adından sıkça söz edilen iş insanı Gebzelilik bilinciyle Gebze’ye ve sanayi kuruluşlarına başarılı hizmetler veren Ahmet Yeşil’in misafiri olan Gebze sevdalısı iş insanı Ali Kemal Aydın, “İlk defa görüştüğüm, verdiği hizmetler ile kendisinden onurla bahs edeceğim Ahmet beyi tanımaktan son derece mutlu oldum, “Sen değil biz” anlayışıyla verdiği hizmetleri takdirle karşılıyorum, son derece başarılı çalışmalara imza atan ve yaşadığı kente katkı sunan kardeşimi tebrik ediyorum” dedi. Aydın, iş hayatında geçirdiği tecrübelerini aktardığı Yeşil’in başarılarının artmasından mutlu olacağını belirtti.

YEŞİL’E ATATÜRK TABLOSU

Gebzeli iş insanı Aydın, gerçekleşen ziyarette yine geleneğini sürdürdü Aydın, 3 Boyutlu Atatürk Tablosunu Yüzyıl Grup yönetim kurulu başkanı Ahmet Yeşil’e hediye etti. Aydın “Nereden ne şekilde bakarsanız bakın bizi ve ülkemizi sıkıntılı süreçlerden milli mücadele vererek kurtaran Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü göreceksiniz” dedi.

YEŞİL, “ALİ KEMAL BEYİ TANIMAKTAN MUTLU OLDUM”

Yüzyıl Grup yönetim kurulu başkanı başarılı genç iş insanı Ahmet Yeşil, “ Gebze’de Ali Kemal Aydın’ı geç tanımaktan kendimi suçlu buluyorum kendisi gerçekten çok açık sözlü ve renkli kişiliği ile bize güç verdi. Ali Kemal bey’i bende tanımaktan çok mutlu oldum hakikatten çok dobra bir kişiliğe sahip. Ziyareti ile bizi çok mutlu etti. Hayatımda aldığım böylesi önemli bir hediye için ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.

ZİYARETTEN MEMNUN OLDUKLARINI BELİRTTİLER

Yüzyıl Grup’ta gerçekleşen ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan Gebze sevdalısı Ali Kemal Aydın ve Yüzyıl Grup yönetim kurulu başkanı Gebze’li iş insanı Ahmet Yeşil, Gebze gündemine dair değerlendirmelerde bulunarak bir birlerine tavsiyelerde bulundu. Aydın ve Yeşil ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek birbirlerine teşekkür ettiler.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑