whatsapp

Siyaset

AYGÜN “BİZİM BİRBİRİMİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK’’

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, geçtiğimiz gün AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nın haftalık toplantısına katılarak, ülke gündemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

4 Şubat 2016 Saat: 08:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.189 kez okunmuştur

AYGÜN “BİZİM BİRBİRİMİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK’’
AYGÜN “BİZİM BİRBİRİMİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOK’’

Parti binasında gerçekleştirilen haftalık toplantıya katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’ü AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp,  Yönetimi ve partililer karşıladı. Toplantıya İl Yöneticisi Ahmet Türker’de katıldı.

Alp ‘’Dünya’da Bizim Kadar Terörle Mücadele Eden Ülke Yok’’

Gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak konuşma yapan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, terör olaylarını konu alarak şu sözleri dile getirdi “Sayın Vekilimiz bu akşam bizi ziyaret etti. Ziyaretlerinden ötürü vekilimize teşekkür ediyorum. Bölgemizdeki coğrafya ateşi ne yazık ki bize de yansımakta. Dünyada bizim kadar terörle mücadele eden ülke yoktur. Şu anda dünyada bahsedilmeyen 3. Dünya Savaşı var. Yani her terörist örgütün arkasında bir sömürgeci ülke bulunmaktadır. Bizler terörle mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bizim kalbimiz Türkiye için atıyor. Hiç kimse bizi sınamaya kalkmasın’’dedi.

AK Parti Hayalleri ve Hedefleri Olan Partidir

Başkan Alp konuşmasının devamında yerel gündem hakkında da şu sözleri dile getirdi ‘’Bizler yereldeki süreci de takip ediyoruz. Ayrıca yerelde ve genelde söz verdiklerimizi yerine getiriyoruz. AK Parti hayalleri ve hedefleri olan partidir. Yerelde 70 milyon lirayı bulacak plan ve Yalova’dan Kocaeli’ye kadar en modern hastanenin ihalesi yapılıyor. Ulaşım konusunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi il genelinde Gölcük’te hatlara modern otobüsler vatandaşların hizmetine sunuldu’’ dedi

Aygün “Ak Parti’de Siyasi Hareket Dava Hareketine Dönüştü”

Başkan Alp’in konuşmasının ardından söz alan ve gündem hakkında önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün konuşmasında şu sözleri dile getirdi, “14 yıldır ülkemizin başında olan AK Parti’de görev almaktan mutluluk duyuyorum. Bugün geldiğimiz noktada siyasi AK Parti de siyasi hareket dava hareketine dönüştü. 7 Haziran ile 1 Kasım arasında insanlar ne oldu da AK Parti’ye dönüş yaptı. 3 grup insan seçimlerde oylarını kullandı. Birinci grup istikrara vereceğim dedi. İkinci grup 13 yıldır size oy verdik. Şımardınız dediler ve oylarını AK Parti’ye vermedi. 3. Grup seçmen ise 50 yıldır üç hilale oy verenler bu başkanla bu partiye oy vermeyeceğiz diyenler. “

Türkiye 80 Yıldır Uykudaydı. Bu Ülkeyi Kim Uyandırdı?

Vekil Aygün konuşmasının devamında ise şehit Bayram Özdere’ye Allah’tan Rahmet dileyerek şu sözleri dile getirdi “Bugün ülkemizde hepimizin canını acıtan şehit haberi geliyor. Daha deminde Gölcük’lü şehidimiz Bayram Özdere’nin ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Gerçekten çok üzgünüz. Bu ülke üzerinde 100 yıldır oynanan oyunlar var. Türkiye 80 yıldır uykudaydı. Bu ülkeyi kim uyandırdı? Bu ülkeye can veren, derin uykusundan uyandıran AK Parti’nin önemli yöneticileri ve Recep Tayyip Erdoğan’dır. 14 yılda bu ülke için yapılan hizmetlerin haddi hesabı yok.”

Bizde Söylemler Ben Değil Bizdir

Ak Parti Kocaeli Milletvekili haftalık toplantı öncesinde yaptığı konuşmasında son olarak şu sözleri dile getirdi “Ülkemiz üzerinde Haçlı torunlarının uyguladıkları oyunlar var. Ülkemizi bölmeye, yıkmaya çalışanlar şunu iyi bilsin ki bu ülkeyi kimse yıkamayacak ve bölmeyecek. 12 Fransız’ın ölümüne verilen tepkiler nedense hayatlarını kaybeden nice Müslümanlara gösterilmiyor? Bugün bize düşen görev birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara karşı güçlü olmaktır. Birbirimizi Allah için sevmeliyiz. Yolumuza da birbirimizi severek koyulacağız. Ben şahsen bütün ilçe başkanlarımı çok seviyorum. İnanın onlara sevgim menfaatten ötürü değil. Bizim birbirimizden başka dostumuz yok. Yolumuz uzun, hedeflerimiz belli. Bizde söylemler ‘Ben’ değil, ‘Biz’ dir.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑