İGF

Babacan: 150 bin üyeyi geçtik -

Ankara Keçiören'de partisinin genel kurulunda konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 150 bin üyeyi geçtiklerini açıkladı.ANKARA (İGFA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’da partisinin Keçiören ilçe kongresinde konu...

15 Mayıs 2022 Saat: 18:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 177 kez okunmuştur

Babacan: 150 bin üyeyi geçtik -
Babacan: 150 bin üyeyi geçtik -

Ankara Keçiören'de partisinin genel kurulunda konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 150 bin üyeyi geçtiklerini açıkladı.

ANKARA (İGFA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’da partisinin Keçiören ilçe kongresinde konuştu.

Babacan, geçtiğimiz yıl oran olarak üye sayısını en fazla arttıran parti DEVA Partisi olduğunu belirtti.

İktidar partisinin üye kayıtlarımızı engelleme çabalarının hiçbirisi işe yaramadığını söyleyen Babacan, "Son dönemde üye sayısını en fazla artan siyasi parti DEVA Partisi oldu. Tam 11 bin 693 kişi daha DEVA Partili oldu. 150 bin üyeyi geçtik" dedi.

“DEVA Partisi; çocuğuna harçlık veremeyen annenin, dükkanında masraf olmasın diye elektriğini açamayan esnafın, tohum, gübre, mazot, elektrik fiyatları altında ezilen çiftçilerimizin yanında" diyen Babacan,  siyasetçilere verilen haksız cezaları da hep beraber göğüsleyeceklerini söyledi.

“Meclis seçimlerinde DEVA Partisi büyük bir zafer kazanacak" diyen Babacan, "Bizim adayımız cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en büyük zaferi kazanacak. Demokrasimizi hep beraber kurtaracağız. Demokratik siyasete yönelen saldırıları ve siyasetçilere verilen haksız cezaları hep beraber göğüsleyeceğiz. Seçim yaklaştıkça haksızlık çoğalacak. İnsanlara haksızlık yapanları, çifte standart uygulayanları sandıkta bir güzel yeneceğiz. Seçim günü geldiğinde logomuza, damlamıza o evet mührünü öyle bir basacağız ki Beştepe’de birileri oturduğu yerden zıplayacak" diye konuştu.

Partisinin 21 Mayıs’ta Gaziantep Kalealtı’nda düzenleyeceği mitingine de değinen Babacan, “Gaziantep Demokrasi Meydanı’nda miting yapacağız diye gerekli tedbiri almaları için bilgi veriyoruz. İlk önce ‘uygun’ diyorlar. Biz bunu Gaziantep’e duyurunca bir yerlerden belli ki ayar geliyor. Baskı görüp kendi verdikleri onayı iptal ediyorlar. Gaziantepli vatandaşlarımızın sözüm ona mitinge gitme zahmetini arttırmak için Antep Kalealtı’nda yer gösteriyorlar. Oyuna bakın. ‘Yokuş yaparsak ilgi azalır’ diye zannediyorlar. Bunlar beyhude. DEVA Partisi’ne gönül vermiş tek bir kişiyi bile bu oyunlarla yolundan döndüremezsiniz. DEVA Partisi’ni yıldırmayı ancak rüyanızda görürsünüz" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑