whatsapp

Spor

BABACAR GEBZESPOR'DA

Gebzespor’un çilek transferi Babacar Mbaye Diop, Başkan İlker Çakır’ın ofisinde düzenlenen törenle kendisini 1 yıllığına Gebzesporlu yapan imzayı attı. Babacar en az 25 gol atmayı taahhüt etti.

12 Haziran 2016 Saat: 19:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.759 kez okunmuştur

BABACAR GEBZESPOR'DA
BABACAR GEBZESPOR'DA

Gebzespor golcü transferinde hedefi 12’den vurdu. Menekşe, yaklaşık 1 aydır radarında bulunan Senegalli forvet Babacar’ın transferinde mutlu sona ulaştı. Geçtiğimiz günlerde dev forvetin menajeri Servet Sever ile her konuda anlaşmaya varan mor-beyazlı kurmaylar transferi resmiyete döktü ve atılan imzayla Babacar mor-beyazlı renklere bağlandı. Babacar’ın transferi için başta Yeni Amasya olmak üzere birçok takımla yarışa giren Başkan Çakır, bu oyuncunun Gebzespor forması giymesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadı. Transfer operasyonunu ilk başından itibaren başarılı bir şekilde yürüten İlker Çakır bir kez daha gönüllerde taht kurdu.

SÜPER LİG DENEYİMİ DE VAR

Geçtiğimiz sezon BAL Ligi’nde ‘ölüm’ grubu olarak bilinen 6. Grup’ta üstelik yarım sezonda 15 gol atan Babacar, Gebzespor’daki hedefini ise 25 gol olarak açıkladı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Yozgatspor forması giyen ve 13 maçta rakip ağları 15 kez sarsan Babacar’ın Türkiye’de Süper Lig deneyimi de bulunuyor. Kayserispor’da 14 Süper Lig maçına çıkan 23 yaşındaki forvet, Gebzespor’da en az 25 gol atmayı hedeflediğini söyledi. Sempatik kişiliğiyle dikkat çeken Babacar’ın uyum sorunu yaşamayacağı aşikâr. Babacar devre arası kampında Gebzespor’a rakip olmuştu. Antalya’da oynanan hazırlık maçında Babacar 25.dakikada Yozgat’ı 1-0 öne geçirmiş, mücadele Senegalli oyuncu ile Ramazan Salmanlı arasında çıkan olaylar sonucunda yarıda kalmıştı. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑