whatsapp

Kültür/Sanat

Bağımsız Fotoğrafçılar Bahara “Merhaba” Dedi

Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Derneği Kahramanmaraş depreminden sonra düzenlediği ikinci fotoğraf sergisi olan “Bahar Buluşması” İzmit Belediyesi Sanat Galerisi’nde açıldı. Sergide toplamda 90 adet fotoğraf sergileniyor.

12 Nisan 2023 Saat: 00:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 527 kez okunmuştur

Bağımsız Fotoğrafçılar Bahara “Merhaba” Dedi
Bağımsız Fotoğrafçılar Bahara “Merhaba” Dedi

Kocaeli’nin en aktif sivil toplum kuruluşu olan KBFT’nin düzenlediği serginin küratörlüğünü Ali Fuat Altın yapıyor. Fotoğrafın farklı alanlarından farklı baskı tekniklerinin içeren sergide 32 katılımcı 90 fotoğraf ile katılıyor.

KBFT başkanı Ali Fuat Altın sergi açılışında yaptığı konuşmada serginin dijital kitabının yapıldığını ve 14 Nisan Cuma günü saat 17.00’de sanatseverlerle buluşacağını belirtti. Altın yaptığı konuşmada derneğin bundan sonra açacakları sergilerine dışarıdan katılımcılara da açacakları kararını aldıklarını açıkladı.

KBFT iki hafta önce açtığı  “Her Şeye Rağmen Kadın” isimli sergiden elde ettiği gelir ile aldığı 1008 adet suyu AFAD’a teslim ederek İzmit halkının takdirini kazanmıştı.

Katılımcılara katılım belgesi takdim edilen “Bahar Buluşması” isimli sergide Hatice Ekiz, Mustafa Yiğit, Hüseyin Girgin, Serkan Akçadağ, İsa Cida, Timur Özen, Ayla Uludğ Taşkın, Oylum Tunçelli, Nihat Kolunsağ, Gönül Dursunoğlu, Pınar Aykıtalp Sucu, Metin Yılmaz, Ali Fuat Altın, Hüsna Altın, Sabri Altın, Hasan Zer, Aclan Uraz, Hatice Defne Erdoğan, Faruk Turna, Kemal Kaya, Şaman Sezeralp, Bilge Az, Mehtap Öztürk, Esra Alp, Yalım Keser ve Abdurrrahman Çetin’in isimli sanatçıların eserleri bulunuyor. Sergide KBFT üyelerinin çektiği fotoğrafların yanı Kocaeli Üniversitesi’nde görevli öğretim üyeleri  Doç.Dr. İsmail Keskin, Doç.Dr. Gülten Dursun, Doç.Dr. Şeniz Kabadayı, Dr. Begüm Savçın, Dr.Burak Savçın ve Dr. Gürol Kamiloğlu’nun da eserleri de yer alıyor.

KBFT tarafından düzenlenen “Bahar Buluşması” isimi sergi 14 Nisan saat 17.00’ye kadar gezilebilir.

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Rana Sinem Siklon

 

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑