whatsapp

Eğitim

Bahçeşehir Üniversitesi, Bursa’da aday öğrencilerle buluşacak

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar, tercih edecekleri üniversiteler ile ilgili araştırmalara başladı. 5-13 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacak üniversite tercihleri kapsamında Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), imkânl...

31 Temmuz 2021 Saat: 10:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 304 kez okunmuştur

Bahçeşehir Üniversitesi, Bursa’da aday öğrencilerle buluşacak
Bahçeşehir Üniversitesi, Bursa’da aday öğrencilerle buluşacak

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar, tercih edecekleri üniversiteler ile ilgili araştırmalara başladı. 5-13 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacak üniversite tercihleri kapsamında Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), imkânlarını anlatmak için Bursa’da aday öğrencilerle bir araya geliyor.

BURSA (İGFA) - Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Öğrenci Kaynakları ve Tanıtım Direktörü Eray Mazanoğlu’nun gerçekleştireceği toplantıya katılım gösterecek aday öğrenciler, Bahçeşehir Üniversitesi hakkında merak ettikleri tüm soruların cevabını bulacak. Eğitim imkânları, yurt dışında yer alan kampüsler ve olanakları, staj imkânları, burs ve ücretler gibi birçok konuda bilgilerin verileceği toplantılar, tüm aday öğrencilerin katılımına açık olarak gerçekleşecek. Mazanoğlu, 3 Ağustos günü, saat 14.30’da Bursa Bahçeşehir Koleji’nde ve 17.00’de Bahçeşehir Üniversitesi Bursa Yerleşkesi’nde aday öğrencilerle bir araya gelecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑