whatsapp

Dünya

Bakan Koca Gazzeli hastaların yanında... Gazzeli kanser hastalar Türkiye'ye getiriliyor -

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazzeli kanser hastalarının Türkiye'ye getirileceğini duyurarak, "Kanserli hastalar Refah Sınır Kapısı'ndan geçti, işlemler yapılıyor" dedi.ANKARA (İGFA) -  Gazze'den Mısır'a geçişi sağlanan hastaları k...

15 Kasım 2023 Saat: 19:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 425 kez okunmuştur

Bakan Koca Gazzeli hastaların yanında... Gazzeli kanser hastalar Türkiye'ye getiriliyor -
Bakan Koca Gazzeli hastaların yanında... Gazzeli kanser hastalar Türkiye'ye getiriliyor -

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazzeli kanser hastalarının Türkiye'ye getirileceğini duyurarak, "Kanserli hastalar Refah Sınır Kapısı'ndan geçti, işlemler yapılıyor" dedi.

ANKARA (İGFA) -  Gazze'den Mısır'a geçişi sağlanan hastaları karşılamak üzere El-Ariş'te bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastaları ve refaketçileri Refah Sınır Kapısı'nda Türkiye'den beraberinde giden doktorlarla karşıladı.

Sağlık Bakanı Koca, Refah Sınır Kapısı'ndan geçirilen 26 Gazzeli hasta ile 13 refakatçisinin bugün akşam saatlerinde Türkiye'ye getirilmesinin planlandığını açıkladı.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1724808886702784759

Bakan Koca, ilk defa Gazzeli olup Mısır’dan çıkan, bir başka ülkeye tedavi için gönderilen bu hastalar olacağını söyledi.

Bugüne kadar 200'e yakın hastane Refah'a ulaştığını ve geride çok hasta olduğunu belirten Bakan Koca, "Gazze'de sahra hastanesi kurmak istiyoruz. Mısır'da ise Türk hekimlerle diğer hekimlerin gelen hastaları birlikte tedavi etsin istiyoruz. Refah Kapısı'ndan geçen hastaların Türkiye'ye ikinci etapta getirilmesi için planlama yapıldı" diye konuştu.

https://twitter.com/AdemMetan/status/1724765272114946262

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑