whatsapp

Yaşam

Başkent Ankara’da 80’ler rüzgârı esti

Next Level Teras Konserleri’nin bu haftaki konuğu 80’lerin en güzel şarkılarıyla Zeynep Burcu Altınel ve Murat Deryaoğlu oldu; ziyaretçiler eğlence ve müziğe doydu. ANKARA (İGFA) - JLL Türkiye tarafından yönetilen Ankara’nın en seçk...

16 Ağustos 2021 Saat: 14:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 230 kez okunmuştur

Başkent Ankara’da 80’ler rüzgârı esti
Başkent Ankara’da 80’ler rüzgârı esti

Next Level Teras Konserleri’nin bu haftaki konuğu 80’lerin en güzel şarkılarıyla Zeynep Burcu Altınel ve Murat Deryaoğlu oldu; ziyaretçiler eğlence ve müziğe doydu.

ANKARA (İGFA) - JLL Türkiye tarafından yönetilen Ankara’nın en seçkin alışveriş merkezlerinden Next Level AVM, sürdürdüğü konserler dizisiyle Başkentlilerin sosyal hayatına katkı sunmaya devam ediyor.

80’ler, Pop Mix ve 90’lar konseptleriyle devam eden ve ziyaretçilerin ilgiyle takip ettiği konserlerin bu haftaki konuğu Zeynep Burcu Altınel ve Murat Deryaoğlu oldu. Açık havada salgın önlemleri kapsamında gerçekleşen konser Başkentliler tarafından büyük ilgi gördü.

Başarılı sanatçılar 80’li yılların en popüler şarkılarıyla müzikseverlere muhteşem dakikalar yaşatırken, en güzel şarkılarını dinleyicilerle beraber söyledi. Müzik tarihinde yer etmiş, en sevilen nostaljik şarkıların seslendirildiği konserde, profesyonel dansçılar tarafından sergilenen dans gösterisi de ziyaretçilere keyifli anlar yaşattı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑