whatsapp

Güncel

BAŞSİAD üyeleri kahvaltıda buluştu

Başarılı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BAŞSİAD) kurulduğu günden bu yana geleneksel hale getirdiği kahvaltılı buluşma toplantısını geçtiğimiz gün gerçekleştirerek üyeleriyle bir araya geldi.

7 Şubat 2016 Saat: 01:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.083 kez okunmuştur

BAŞSİAD üyeleri kahvaltıda buluştu
BAŞSİAD üyeleri kahvaltıda buluştu

Başarılı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BAŞSİAD) kurulduğu Ağustos 2014’ten bu yana üyelerinin birbiri arasındaki iletişimi ve ticareti arttırmak amacıyla her ayın ilk Cumartesi günü geleneksel hale getirdiği kahvaltılı buluşma toplantısını Birlik İş Hanı’nda bulunan dernek binasında gerçekleştirdi.

Yabancı Misafirlerde Programa Katıldı

Birlik İş Hanı’nda bulunan dernek binasında Başkan Barış Arat öncülüğünde saat 10.00’da başlayan kahvaltı programına 73 üyenin neredeyse tamamı katıldı. Mevcut üyelerin yanı sıra derneğe kayıt olmak isteyen üye adaylarının da katıldığı programda adaylar dernek hakkında daha çok bilgi sahibi olma şansı yakalarken, İran, Kırgızistan, Kazakistan ve Tacikistan’dan gelen misafirler de programa katılarak ilimizdeki iş adamlarıyla bir araya geldi.

Arat ‘’25 Şubat’ta Almanya’ya gidiyoruz’’

Kahvaltının ardından BAŞSİAD Başkanı Barış Arat yaptığı konuşmasında yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek şu sözleri dile getirdi ‘’ Bu dönemlerde daha çok birlik olup, sorunlarımızı birlikte ele alıyoruz. Sektörel bazda çözüm üreten komisyonlarımız için çalışıyoruz. Bu konuda AR-GE çalışmalarımızı arttırdık. Her organizasyonumuzda yeni arkadaşlarımız katılıyor ve bu sayede üye sayımız her geçen gün artıyor. Faal olarak fuar çalışmalarımızı sürdürürken, 25 Şubat’ta Almanya İmalat Teknolojileri Fuarına gidiyoruz. Genç, başarılı, dinamik, hedefleri olan üyelerimizle ve yeni üye adaylarımızla büyümeye devam ediyoruz’’ dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑