whatsapp

Siyaset

BEŞİROĞLU BAŞKAN ADAYI

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ın yeniden aday olmayacağı ilçe kongresinde Çayırovalı iş adamı Ömer Faruk Beşiroğlu AK Parti Çayırova İlçe başkan adayı olduğunu açıkladı.

8 Eylül 2017 Saat: 12:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.968 kez okunmuştur

BEŞİROĞLU BAŞKAN ADAYI
BEŞİROĞLU BAŞKAN ADAYI

Çayırova ilçe başkanlığı için bir çok kişinin adaylığı konuşulurken bir açıklamada Ömer Faruk Beşiroğlundan geldi.

Çayırovaın en eski ve köklü ailelerinden olan ve bölgede her kesim tarafından yakinen tanınan Ömer Faruk Beşiroğlu’da aday olacağını açıkladı.

Ömer Faruk Beşiroğlu Kimdir.?

Aile kökenlerinin bir ucu Kafkasya’ya dayanan  Beşiroğulu ailesi Trabzon’dan 1965 yılında Çayırovaya yerleşmiş geniş ve köklü bir ailedir. Ömer Faruk Beşiroğlu, Çocukluk yıllarını ve eğitiminin ilk yıllarını  8.sınıfa kadar Çayırovada tamamladı. Hafızlık eğitimi de almış olan Beşiroğlu, ailesinin  Türk Cumhuriyetlerinde yaptıkları işler nedeni ile 1998 yılında Kazakistan,Almatı’da lise ve Kazakistan Alem Diller Üniversitesi uluslararası Halkla İlişikiler Politoloji Fakültesinde yüksek öğrenimini tamamladı.

İş hayatına Kazakistanda kurmuş olduğu endüstriyel mutfak ekipmanları imalatı ile Almatı’da başlayan Beşiroğlu,inşaat ve sanayi sektöründe bir çok firma ve kuruluşta yönetici ve danışman olarak görev almasının yanı sıra FABE GRUP A.Ş yi kurarak iş hayatına atılır.

Halkla İlişkiler Uzmanı Beşiroğlu halen Fabe Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı,Çayırova Sanayici ve İş Adamları Derneği Kurucusu,(ÇAVSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı, Güçlü Sanayici İş Adamları Derneği (GÜÇSİAD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

 Özden DEMİRCİ

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑