whatsapp

Spor

Beşköy boş geçmedi

2.Amatör Küme’de zirve yarışını sürdüren ve güçlü kadrosu ile şampiyonluk adayı olan Gebze Beşköyspor, ligin 4.maçında Beylikbağı Karadenizspor engelini 2-1’lik skorla geçmeyi başardı.

29 Şubat 2016 Saat: 15:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.851 kez okunmuştur

Beşköy boş geçmedi
Beşköy boş geçmedi

Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarı ile birlikte ataklarını sıklaştıran ve rakibi üzerinde baskı kuran bordo-mavili Beşköyspor, 57.dakikada golcüsü Ender’le 1-0 öne geçti. Zaman zaman gelişen Beylikbağı Karadeniz ataklarında kaptan Volkan ve kaleci Tolga kritik müdahalelerde bulunurken, Gökhan’ın ayağından 2.golü bulan ev sahibi ekip bu gol sonrası iyice rahatladı.

Maçın son dakikasında Emre’nin golü maçın skorunu belirledi. Gebze Beşköyspor : 2 Beylikbağı Karadenizspor :1

Bu maçta Beşköyspor’da sakat olan Volkan Ömür ve Yüşa takımındaki yerini alamadılar.

Abdullahoğlu : Yarış son maça kadar sürecek.

 Zorlu Beylikbağı Karadenizspor engelini 2-1 lik skorla aşan Gebze Beşköyspor antrenörü Recep Abdullahoğlu, takıma yeni katılan oyuncuların henüz beklenen verimi gösteremediklerini belirterek, 1-2 maç sonra tam bir takım olarak sahaya çıkabileceklerini söyledi.

Maçı kazanmalarına rağmen bir türlü maç boyu rahat bir oyun ortaya koyamadıklarını belirten tecrübeli teknik adam, “ Ligde düğümün son haftaya kadar süreceğini tahmin ediyorum. Şu an zirvede 2 takım olarak görülse bile her takımın herkesi yenecek güçte olduğunu göz ardı etmiyoruz. Umarım lig sonunda mutlu sona ulaşan ekip oluruz. Bunu sağlamak için gereken önlemleri alacağız” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑