whatsapp

Güncel

Bil-Kurs’ta Hedef 200 Bin Mavi Kapak

Bil Kurs Gebze Fen Bilimleri öğretmeni Meryem Kayabaşı ve öğrencilerinin Eylül alında başlattığı ve Şube müdürü Murat Demirci’nin destek verdiği “ MAVİ KAPAK KAMPANYASI” tüm hızıyla devam ediyor.

22 Ocak 2022 Saat: 21:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 709 kez okunmuştur

Bil-Kurs’ta Hedef 200 Bin Mavi Kapak
Bil-Kurs’ta Hedef 200 Bin Mavi Kapak

YEDİ ÇUVAL DOLUSU MAVİ KAPAK

Bil Kurs öğrencilerinin Fen Bilimleri öğretmeni Meryem Kayabaşı liderliğinde başlattıkları kampanyada şuana kadar 7 çuval dolusu mavi kapak toplandı.

Çevreye ve insan sağlığına duyarlı bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Bil Kurs Gebze Şubesinde yıl sonuna kadar devam edecek kampanyada hedef 200 bin adet mavi kapak toplamak.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE TEKERLEKLİ SANDALYE

Kampanya ile birlikte hem çevreyi korumayı hem de mavi kapakları geri dönüşüme kazandırarak elde edilecek gelir ile ihtiyaç sahibi ailelere tekerli sandalye

bağışlamayı hedefleyen Bil Kurs öğrencileri ve eğitimcileri tüm Gebzelileri projelerine destek olmaya davet ettiler.

Kampanyanın öncüsü Bil Kurs Gebze Şubesi Fen Bilimleri öğretmeni Meryem Kayabaşı hedeflerinin 200 bin mavi kapak toplamak olduğunu belirterek “ Çevreye ve insan sağlığına duyarlı birer birey olmalarını arzuladığımız öğrencilerimizin kampanyaya ilgilerinden oldukça memnunuz. Sadece öğrencilerimiz değil aileleri de kampanyamıza destek veriyor. Tüm Gebzelileri Bil Kurs ailesi olarak Eylül ayında başlattığımız kampanyaya destek olmaya ve topladıkları mavi kapakları Bil kurs Gebze şubesine ulaştırmaya davet ediyoruz.” Dedi.

HAYDİ GEBZE MAVİ KAPAK KAMPANYASINA DESTEK VERELİM

Mavi Kapak Kampanyasına destek vermek isteyen Gebzeliler için Bil Kurs Gebze Şubesi Gebze çarşı Eski Adliye karşısında. Telefon: 0262 643 06 43

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑