whatsapp

İGF

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde kadınlar sinema etkinliğinde buluştu -

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bulunan Güneşspor kulübü 8 Mart Dünya kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ilçedeki kadınları sinema etkinliğinde buluşturdu. Pazaryeri Gündem (BİLECİK İGFA) - Güneşspor Kadın Kolları, Kadınlar Gü...

7 Mart 2022 Saat: 17:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 123 kez okunmuştur

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde kadınlar sinema etkinliğinde buluştu -
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde kadınlar sinema etkinliğinde buluştu -

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bulunan Güneşspor kulübü 8 Mart Dünya kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ilçedeki kadınları sinema etkinliğinde buluşturdu.

Pazaryeri Gündem (BİLECİK İGFA) - Güneşspor Kadın Kolları, Kadınlar Gününü eski sinema günlerini hatırlatan farklı bir etkinlikle kutlayarak düzenlediği etkinlik ile ilçe kadınlarını buluşturdu.

Kulübün Sosyal Medya Sorumlusu yöneticilerinden Sevgi Apaydın, düzenlenen etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada: “Kadınlarımız bizler için çok değerli çünkü , mutlu huzurlu kadın evine etrafına ailesine ve eşine de mutluluk verir. Bizde bu bağlamda kadınlarımızın mutluluğu için birçok etkinlikler yapmaya devam ediyoruz. Dünya Kadınlar Gününü anmak hatırlamak ve kadınlar olarak bir arada bulunabilmek için eskiden açık sinemaların da olduğu gibi toplu halde film izleme güzelliğini yaşamak istedik. Güneşspor Kulübü Başkanı  Ümit Kök başlangıç konuşmasını yaptıktan sonra Güneş Spor amblemli kahve kupalarını gelen tüm katılımcılara hediye etti. Kadın kollarımızın kendi elleriyle hazırladığı ikramlar katılımcılara sunulduktan sonra film izlenmeye geçildi. Yoğun bir katılımın olması bizi çok mutlu etti. İnşallah bizler sinema gecemizin devamını yıl içersinde tekrarlayacağız. Etkinliğimize katılan tüm katılımcılarımıza, bize cihaz desteği sağlayan Ecerin Alüminyum'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutlarız."dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑