whatsapp

Eğitim

BİLGİ YARIŞMASINDA FİNAL ANADOLU LİSESİ DARICA İLÇESİ 1. OLDU...

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmaya Darıca İlçesinde bulunan 14 tane devlet ve özel okul lisesi katıldı.

6 Nisan 2017 Saat: 20:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.506 kez okunmuştur

BİLGİ YARIŞMASINDA FİNAL ANADOLU LİSESİ DARICA İLÇESİ 1. OLDU...
BİLGİ YARIŞMASINDA FİNAL ANADOLU LİSESİ DARICA İLÇESİ 1. OLDU...

 

BİLGİ YARIŞMASINA KATILAN LİSELER;

Darıca Final Anadolu Lisesi,Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi,Darıca Fen Lisesi,Neşet Yalçın Anadolu Lisesi,Özel Bilge Anadolu Lisesi ,Gökşen  Mustafa Yücel AL, Aslan Çimento Anadolu ML,İMKB Anadolu ML,Şehit Edip Zengin AL,Darıca Anadolu İmam Hatip Lisesi,TOKİ Mesleki Tek. AL,Deniz Yıldızları ML, Darıca Özel Seymen Anadolu Lisesi,Darıca Öğretmen Füsun Erdemir ML

Yarışmada ilk iki altın sorularla belirlendi.

Darıca Final Anadolu Lisesi ile Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi arasında final mücadelesi 3 yedek soru sonrasında:

Darıca Final Anadolu Lisesi 1. oldu. Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi  2.oldu. Neşet Yalçın Anadolu Lisesi  3.oldu. Özel Bilge Anadolu Lisesi 4. Oldu.

Dereceye giren okullara İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz tarafından teşekkür konuşması yapılarak Kupa ve Teşekkür Belgesi sunuldu.

Darıca Final Anadolu Lisesi öğrencileri okul müdürü Şevket Ababay başkanlığında kupayı genel müdüre takdim ettiler.

Genel Müdür Murat Kaya: "Final Okulları öğrencilerini öncelikle yaşam ve düzen becerileri ile yaşama hazırlarken aynı zamanda Sınav becerisi ile de akademik başarıyı en üst düzeyde hedefler. Bu konuda ilk yılımızda ilçe birinciliğini elde etmek gurur vericidir. Elbette okul müdürümüz Şevket Ababay’ın önderliğinde, rehber öğretmenimiz Fahriye Unutmaz'ın planlamasında,Tüm branş öğretmenlerimizin azami gayretiyle ayrıca öğrencilerimizin emekleri ile bu başarıya ulaşılmıştır.

Tüm paydaşlarımızı, öğrencilerimizi, ailelerimizi kutluyorum.Darıca Final ailesine bu büyük mutluluğu yaşatanları gönülden tebrik ediyorum." Dedi.

Yarışmada okulumuz temsil eden öğrencilerimizden: Yiğit Erdoğan, Sinem Òztürk,Barış Azaderen Akannaç, Maviş Busenur Balcı'ya ayrı ayrı teşekkür ederim.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑