Dünya

Bingöl Üniversitesi Rektörü'nün Kosova temasları -

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak Kosova'da düzenlenen Eğitim Fuarına Katıldı.Bingöl Güncel  TV / BİNGÖL (İGFA) - Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak ve beraberindeki heyet, Kosova’nın başkenti Priştine’de bulunan ...

12 Mayıs 2023 Saat: 18:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 335 kez okunmuştur

Bingöl Üniversitesi Rektörü'nün Kosova temasları -
Bingöl Üniversitesi Rektörü'nün Kosova temasları -

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak Kosova'da düzenlenen Eğitim Fuarına Katıldı.

Bingöl Güncel  TV / BİNGÖL (İGFA) - Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak ve beraberindeki heyet, Kosova’nın başkenti Priştine’de bulunan yükseköğretim kurumu Universum College (UC) tarafından “Erasmus KA171” hareketlilik programı kapsamında düzenlenen eğitim fuarına katıldı.

Fuar, çeşitli Avrupa ülkelerinden üniversiteleri bir araya getirdi.

Fuar süresince Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Avrupa’nın farklı ülkelerinden üniversitelerle Erasmus değişim programı çerçevesinde olası işbirliklerine ilişkin görüşmelerde bulundu. Görüşmelerde, personel ve öğrenci değişimi gibi konuların yanı sıra Bingöl Üniversitesi’ni içeren ortak projeler ele alındı. Ayrıca Bingöl Üniversitesi ile anlaşması bulunan üniversiteler ile karşılıklı iş birliği olanaklarını değerlendirmek üzere toplantılar yapan Rektör Çapak, Türkiye’nin Kosova Büyükelçisi Tunç Algılı’nın eşlik ettiği Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Maarif Vakfı, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Müşavirliği, Yunus Emre Enstitüsü gibi çeşitli kurumları da ziyaret etti.  

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑