Spor

Bıyık: ‘Amatör ruhu önemsiyoruz’

Spora ve sporcuya her zaman önem veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunuldu. Dağıtım töreninde konuşan Başkan Muzaffer Bıyık, amatör ruhu önemsediğini ve h

25 Mart 2022 Saat: 01:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 929 kez okunmuştur

Bıyık: ‘Amatör ruhu önemsiyoruz’
Bıyık: ‘Amatör ruhu önemsiyoruz’

Spora ve sporcuya her zaman önem veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulunuldu. Dağıtım töreninde konuşan Başkan Muzaffer Bıyık, amatör ruhu önemsediğini ve her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Amatör spor kulüplerine her fırsatta nakdi ve malzeme yardımlarını sürdüren Darıca Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerine spor malzemeleri desteğinde bulundu. Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle malzemeler, amatör spor kulübü temsilcilerine teslim edildi. Törene Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Darıca ilçe Spor Müdürü Resul Kotan ile Darıca’da bulunan Darıca Türkeli Spor, Darıca Martı Spor, Darıca Marmara Osmangazi Spor, Darıca Spor, Kale Bayramoğlu Spor, Çınaraltı Gençlik Spor Kulübü, Darıca Yıldız Spor kulüplerinin temsilcileri ve sporcular katıldı. Spor malzemeleri dağıtım töreninde eşofman takımı, yağmurluk, ayakkabı ve futbol topu gibi yardımların yanı sıra antrenman malzemeleri de her kulübe eşit bir şekilde dağıtıldı.

AMATÖR RUHU ÖNEMSİYORUZ

Sporu ve sporcuyu her zaman desteklediklerini ve amatör ruhu önemsediklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak amatör ruhu önemsiyoruz. Amatöre desteğimiz artacak. Yaptığımız yardımlar yeterli değil bunun farkındayız. Yıl içeresinde malzeme desteğimizin yanı sıra farklı desteklerimiz de devam edecek. Amatör ruha inanıyoruz ve sonuna kadar amatör branşların yanında olmaya özen göstereceğiz. Darıca’nın spor şehri olması için çalışıyoruz. Gençler ve spora daha fazla dokunabilmek amacıyla Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nü kurduk. Gençlere yönelik yaptığımız çalışmalar sonucu Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ödül almanın gururunu yaşadık. Göreve başlarken Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü bünyesinde bulunan 2 branşı yeni yatırımlarla 9 branşa çıkardık. Önümüzdeki ay da güreş ve basketbol branşlarını açacağız. 90 olan lisanslı sporcu sayısını 500’e ve 8 olan milli sporcu sayısını da 50 milli sporcuya çıkardık” dedi.

BİZİM ÇOCUKLARLA YOL YÜRÜYECEĞİZ

Darıca Belediyesi olarak yola bizim çocuklarla yürümeye devam edeceklerini de ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Bizim çocuklara inanıyor ve yolumuza bizim çocuklarla devam ediyoruz. Sporcularımızın tamamı bizim çocuklarımız. Destek verdiğimiz bizim kendi çocuklarımız karateden, boksa, atletizmden yüzmeye kadar birçok branşta hem ulusal hem de uluslararası şampiyonalarda madalyaları kazanarak bizleri gururlandırıyor. Milli sporcumuz Eray Şamdan olimpiyat ikincisi olarak kazandığı gümüş madalya ile ülkemize karate branşında ilk madalyayı getirerek tarihe geçti ve bizleri gururlandırdı. Eray Şamdan hepiniz için rol model olmalı. Yeni Eray’lar çıkarmak için çalışıyoruz. Gençlerimizin yanında olmaya ve gençler için projeler üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

AMATÖR SPORLARDAN TEŞEKKÜR

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın da kısa bir selamlama konuşması yaparak Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a amatör kulüplere desteğinden dolayı teşekkür etti. Aydın, konuşmasında spora her zaman destek veren bir belediye başkanı olduğunu ifade ederek Darıcalı çocukların çok şanslı olduğunu söyledi. Amatör spor kulüplerinin temsilcileri de desteğinden dolayı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler. Program kulüplere malzemelerin dağıtımıyla sona erdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑