Güncel

Bıyık: ‘Makamda değil sokakta olmaya devam edeceğiz’

Gönül belediyeciliği anlayışıyla makam yerine her fırsatta sokakta vatandaşla iç içe olmaya özen gösteren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşları birebir dinleyerek çözüm üretiyor.

4 Ağustos 2021 Saat: 13:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 466 kez okunmuştur

Bıyık: ‘Makamda değil sokakta olmaya devam edeceğiz’
Bıyık: ‘Makamda değil sokakta olmaya devam edeceğiz’

Makam yerine sokakta olmaya özen gösteren ve bu anlayışla her gün farklı mahallelerde güne esnaf ziyaretleriyle başlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sorunları da makamda değil sokakta vatandaşlardan birebir dinleyerek çözüm üretiyor. Göreve geldiği günden itibaren sahadan bir an olsun ayrılmayan ve mesaisinin büyük bir bölümünü makam yerine sokakta geçiren Başkan Muzaffer Bıyık, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek herkesi dinlemeye özen gösteriyor.

HER GÜN ESNAF ZİYARETİ

Özellikle esnaf ziyaretlerine büyük önem veren ve her yeni güne esnaf buluşmalarıyla başlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her gün farklı bir mahallede esnafla kahvaltı ve çay eşliğinde sohbet ederek sorunları ve talepleri dinliyor. Vatandaşlarla birebir görüşen ve samimi bir ortamda sorunlarını dinleyen Başkan Muzaffer Bıyık, talepleri not alarak çözüm üretiyor.

KAYMAKAM KARA DA EŞLİK ETTİ

Osmangazi ve Piri Reis mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a Darıca Kaymakamı Yüksel Kara da eşlik etti. Kaymakam Kara ve Başkan Muzaffer Bıyık, Osmangazi Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet ederken Piri Reis Mahallesi’nde de site sakinlerinin çay davetine katıldılar. Kaymakam Kara ve Başkan Bıyık, vatandaşların taleplerini dinleyip not alırken vatandaşlar da çay davetlerini geri çevirmeyen Kara ve Bıyık’a teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑