whatsapp

Siyaset

BİZ BUNLARIN CİĞERİNİ BİLİRİZ

Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı, basınla bir araya geldi.

25 Temmuz 2017 Saat: 10:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.421 kez okunmuştur

BİZ BUNLARIN CİĞERİNİ BİLİRİZ
BİZ BUNLARIN CİĞERİNİ BİLİRİZ

Darıca Bayramoğlu’nda bulunan Basın-İlan Kurumu’nda düzenlenen toplantıya Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, SP Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, il ve ilçe yöneticileri ile Darıca Osmangazi Mahallesi Muhtarı Kenan Demirbaş, Bayramoğlu Mahalle Muhtarı Ferman Aktaş ve Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal da katıldı. Toplantıda ilk olarak SP Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya’nın selamlama konuşmasından sonra SP Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik bir konuşma yaptı.  

İL KONGRESİ EKİM'DE

SP Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, "Yaşadığımız kentlerin kalkınması ve gelişmesi için çalışan bir siyasi partiyiz. Belli dönemlerde iktidar olmuş belli dönemlerde de muhalefet olup iktidarı denetlemişiz. İl teşkilatımızda bir görev değişikliği oldu. Göreve gelir gelmez basın toplantıları yaparak 12 ilçenin tamamında bu toplantıları yapacağız. Ardından il divan toplantımızı icra edeceğiz. Önümüzdeki süreçte ekim ayı içerisinde bir kongre sürecimiz var. Milli Görüşün güvenli bir liman olduğunu Kocaeli’nin gündemine getireceğiz" dedi. 

YENİKAPI MİTİNGİ

İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlallerine de değinen Çelik açıklamalarını şöyle sürdürdü; "Ülke ve bölge olara sıcak bir gündemimiz var. İsrail Müslümanların özel günlerinde yapmadıkları zulüm yok. Üç kardeşimizi şehit ederek geçen Cuma günü de Cuma namazı kılınamadı. Bu Siyonist güçler güçten anlıyorlar. Teşkilat olarak 30 Temmuz’da Yenikapı’da bir miting yapılacak. Bununla ilgili çalışmalarımıza başladık. Bu dava ben Müslümanım diyen herkesi ilgilendiren bir davadır. Kocaeli’nden 10 bin kişi ile bu mitinge katılım göstereceğiz. Önümüzdeki süreçte bir ve bütünlüğümüzü göstererek devleti yönetenlere cesaret verelim. Şehirlerimizin, ülkemizin güzelleşmesi için gereken çalışmaları yapacağız. Yerel ve genel manada kaynaklarımız var. İşin başında olmuş olsak bugün sıkıntı olan her şeyin çözümü var. Ekonomi çökmüş ve bitik durumda. Kazancımızdan ve yatırımdan fazlasını faize veriyoruz. Ülke ekonomisinde 57 milyar TL faize para ödüyoruz. Türkiye’nin bir yıllık yerel yönetimlerin bütçesi faize ödeniyor. Her yıl bütçede faiz miktarı artıyor. Erbakan Hoca 11 ayda D8 kurdu. Türkiye’nin geleceğini kendi kurduğumuz sofrada oluşturmalıyız. Bu ülkenin yeniden Milli Görüş zihniyeti ile yeniden şekillenmesi lazım.

FETÖ'CÜLERİN CİĞERİNİ BİLİRİZ!

Bizler açılış yaptık bayramı ise başkaları yaptı. Toplumsal yaşantımız ise başkalarına teslim edilmiş durumda. 3 dönemdir tek başına iktidarda 5 tane milli eğitim bakanı değişti. FETÖ ile mücadeleyi bunlar yapamaz. Bunlarla mücadeleyi milli görüş yapar. FETÖ’cülerin ciğeri biz biliriz. FETÖ ile mücadelede 1 yıl geçti. İbadet ve ticaretle ilgili mücadele yapılırken ihanetle mücadele edilmiyor. AK Parti kendi yapılarındaki FETÖ’cü belediye başkanları, milletvekillerini ve siyasilerin ortaya çıkarmadığı müddetçe bu mücadele başarıya ulaşamaz. FETÖ mücadelede paranın yolunu izliyorlar. Ancak siyasi yolu izlemiyorlar."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑