whatsapp

Asayiş

BU KAZA SON OLMAYACAK

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen kazalarda bir çok aracın maddi hasar gördüğü ve bir çok vatandaşın çeşitli yerlerinden yaralanarak sağlık sorunu yaşadığı yol ayrımına önlem alan yok.

10 Nisan 2017 Saat: 12:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.739 kez okunmuştur

BU KAZA SON OLMAYACAK
BU KAZA SON OLMAYACAK

7.Gün Haber olarak yaklaşık iki hafta önce yetkililerin gerekli önlemlerin alınmasını istediğimiz aynı hafta içinde iki ayrı kaza haberine rağmen bugün aynı yerde meydana gelen maddi hasarlı kazada yine yaralıların feryatları yükselirken, yetkililerin buraya ne zaman önlem alacakları merakla bekleniyor.

BU REFÜJE ÖNLEM ALIN

Olay Gebze D.100 Karayolu İstanbul Caddesi yan yol üzeri Hyundai Görtan Otomotiv önünde meydana geldi. Her hafta bir aracın kullanılamaz hale geldiği yol ayrımı refüjü korku salmaya devam ediyor. Her hafta bu noktada meydana gelen kazalarda yaşananların son bulmasını isteyen vatandaşlar “Bu yol ayrımına önlem alınabilmesi için can kayıpları yaşansın istemiyoruz, yetkililer mutlaka burada daha belirgin ışıklı tabelalar ile önlem alarak olası facialara dur demelidirler. Vatandaşlar olarak yaşadığımız bunca maddi zarara rağmen, gerekli önlem almayı düşünmeyen yetkililer can kayıplarının yaşanmasını mı bekliyor” diyerek yetkililerden mutlaka çözüm bulmalarını  istediler

7.GÜN HABER

Özden DEMİRCİ

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑