whatsapp

Güncel

Buğday Tanesi’nin Tüm Biletleri Dal Luna Park’tan

3 Aralık Dünya Engelliler gününde vizyona giren ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram’ın hayatını anlatan umudun hikayesi BUĞDAY TANESİ Pazar günü Gebze Center’da.

8 Aralık 2022 Saat: 21:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 427 kez okunmuştur

Buğday Tanesi’nin Tüm Biletleri Dal Luna Park’tan
Buğday Tanesi’nin Tüm Biletleri Dal Luna Park’tan

UMUDUN HİKAYESİ GEBZE’DE

Henüz bebekken buğday tarlasında çıkan yangında, vücudunun büyük bir bölümünde kalıcı yanıklar oluşan ve ellerini kaybeden Serkan Bayram'ın milyonlara umut olma hikâyesini anlatan "Buğday Tanesi" filmi Pazar günü Dal Lunaparkın konuğu olarak Gebzeliler ile buluşacak.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ SERKAN BAYRAM, KİTABINI İMZALAYACAK.

Yaşanan yangın faciasında el parmaklarını kaybeden, umudunu hiç yitirmeyen Serkan Bayram, hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra Savcılık sınavına girdi. Tüm sınavları başarı ile tamamlayan Bayram, mülakatta “ Bir engelli nasıl savcı, hakim olur” fikrine sahip heyetin ret etmesi ile bu hayaline kavuşamadı.

Aslen Erzincan’lı olan ve 2 dönemdir Ak Parti İstanbul Milletvekili olarak TBMM’de görev yapan Serkan Bayram, parlamentoda göreve başladıktan sonra engelli bireylerin kamu çalışanı olması, hakim savcı olmaları konusunda tüm engelleri yıkacak çalışmalara imza atarak engellilerin hakim ve savcı olmalarına olanak tanıyan yasal düzenlemenin hayata geçmesini sağladı.

BAŞROLLERDE KUTSİ

Doğan Ümit Karaca’nın yönetmenliği yaptığı, senaryosunu Volkan Kapkın’ın yazdığı Başrollerini Kutsi ve Yeliz Akkaya’nın oynadığı filmin galası 3 Aralık Engelliler gününde gerçekleştirildi.

BAYRAM VE ENGELLİLER ÖZCAN DAL’IN KONUĞU OLACAK

Umudun hikayesi olarak nitelendirilen BUĞDAY TANESİ filmini "Yere düştüğünde değil vazgeçtiğinde kaybedersin." cümlesi ile özetleyen Ak Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, 11 Aralık 2022 Pazar günü saat 18.00’de Gebze Center AVM’de bölgemiz iş dünyasının en başarılı isimlerinden Dal Lunapark Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Dal’ın misafiri olacak.

DAL LUNAPARK’TAN AÇIKLAMA

Ak Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram’ın hayat hikayesini anlatan BUĞDAY TANESİ filminin Gebze gösterimine Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Bölgemiz mülki amirleri, belediye başkanları da konuk olarak katılacak.

KİTABINI İMZALAYACAK

Serkan Bayram, BUĞDAY TANESİ filminin Gebze gösterimi öncesinde saat 18.30’da filmle birlikte aynı gün piyasaya çıkan BUĞDAY TANESİ isimli kitabını da imzalayarak davetlilere ve Gebzelilere dağıtacak.

ÜCRETSİZ İZLEYECEKLER

Milletvekili Serkan Bayram’ın hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyan BUĞDAY TANESİ filminin Gebze Center’da saat 19.00 seansı Dal Lunapark’ın konuklarına ücretsiz olarak açılacak.

Filmin 11 Aralık Pazar günü saat 19.00’da gerçekleşecek seansının biletleri sinema salonunun önünde Gebzelilere ücretsiz olarak dağıtılacak.

Dal Lunapark’tan yapılan açıklamaya göre bölgemizde bulunan tüm engelli vatandaşlarımızın filmi ücretsiz izlemesi için hazırlıklar yapıldı. Bölgemizde bulunan engelli derneklerinin katkılarıyla Pazar günü saat 19.00 seansına davet edilen engelli vatandaşlarımız filmi Ak Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram ile birlikte izleyecekler.

Gebze gösterimine katılmak isteyen engelli vatandaşlarımızın ulaşım sorunu yaşamaları durumunda Dal Lunapark tarafından tahsis edilecek araçlarla ulaşımları temin edilecek.

11 Aralık Pazar günü saat 19.00 seansında BUĞDAY TANESİ filmini ücretsiz olarak izleyecek olan engelli vatandaşlarımız gösteri sonunda Gebze Center AVM Restoran katında Dal Lunapark Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Dal’ın konuğu olarak milletvekili Serkan Bayram ile birlikte akşam yemeği yiyecekler.

BUĞDAY TANESİ filminin ve kitabının tüm geliri Ak Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram tarafından Türkiye Engelliler Vakfına bağışlanmıştı.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑