whatsapp

Yaşam

Burcu ile Serdar’ı Evlendirdik

Çayırovanın ileri gelenlerinden ve sevilen ailelerinden işadamı MHP eski ilçe başkanı işadamı İsmail Akkuş muhteşem bir düğün töreni ile kızı Burcu’yu evlendirdi.

9 Ağustos 2021 Saat: 22:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.509 kez okunmuştur

Burcu ile Serdar’ı Evlendirdik
Burcu ile Serdar’ı Evlendirdik

Özel Haber /Özden DEMİRCİ

Bölgemizden Düğüne yoğun ilgi

Gebze Kasrı Sultan Düğün Sarayında gerçekleşen düğünde davetlileri salon girişinde karşılayan İsmail Akkuş ve eşi misafirleriyle yakından ilgilendiler. Yoğun ilgi ve katılımın gözlendiği, Çayırova, Gebze, Darıca ve Dilovası bölgesi iş ve siyaset çevresi muhteşem düğünde Akkuş ailesini yalnız bırakmadı.

Nikah şahitleri mutluluğa tanıklık etti

Gebze Belediyesi nikah memurluğu tarafından nikahları kıyılan Burcu ve Serdar’ın nikah şahitliğini Çayırova Belediye başkan yardımcısı Sadettin Arıkboğa, Mhp Çayırova ilçe başkanı Yunus Emre Düzdaban,Çayırova Belediyesi özel kalem müdürü Aydın Turan, Kamu Sen Kocaeli İl Başkanı Orhan Kütük, MHP MDK eski üyesi ve MHP Adıyaman Milletvekili adayı Selim Çakır yaptı. Nikah sonrası evlenme cüzdanını alan Burcu ve Serdar’ın mutlulukları heyecanlarına ortak oldu.

Gelin ve Damadı yalnız bırakmadılar

Genç çiftler Burcu ve Serdar’ı yalnız bırakmayan davetliler sanatçıların okuduğu türkü ve şarkılar eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar halaylar çekip oynayarak bu mutlu günü doyasıya değerlendirdiler. Mutlulukları gözlerinden okunan çiçeği burnunda gelin ve damadı arkadaşları ve aile yakınları pistte yalnız bırakmadı.

Genç çiftlere sevgi seli

Düğün programı öncesi salon girişinde davetlilere çeşitli ikramların yapıldığı Burcu ve Serdar’ın bu mutlu gecesinde davetliler gelin ve damadı ayakta alkışladı.Mutluluklarını etrafa dağıttıkları tebessümlerle paylaşan genç çiftlerin salona girişleri davetliler tarafından ayakta alkışlanarak muhteşem birdüğünün bukadar güzel olduğunu gösterdiler.

Akkuş Davetlilere Teşekkür Etti

Düğüne yoğun katılım gösteren davetlileri masalarında ziyaret eden Çayırovalı iş adamı İsmail Akkuş herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Akkuş, "Bu mutlu günümüzde bizleri onurlandıran bir birinden kıymetli dostlarıma, büyüklerime bizleri bu güzel gecemizde yanlız bırakmayan herkesse saygılarımı iletiyorum" dedi

Genç Çift Burcu ve Serdar’a 7.GÜN HABER Gazetesi olarak bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

7.GÜN HABER / Özden Demirci

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑