whatsapp

Kültür/Sanat

Bursa Büyükşehir’den internete kolay erişim

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, vatandaşların internete kolay erişimini sağlamak amacıyla kablosuz güvenli internet erişimi altyapısını yaygınlaştırmaya devam ediyor. BURSA (İGFA) - Bursalılar, Orhangazi B...

29 Haziran 2021 Saat: 16:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 480 kez okunmuştur

Bursa Büyükşehir’den internete kolay erişim
Bursa Büyükşehir’den internete kolay erişim

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, vatandaşların internete kolay erişimini sağlamak amacıyla kablosuz güvenli internet erişimi altyapısını yaygınlaştırmaya devam ediyor.

BURSA (İGFA) - Bursalılar, Orhangazi Belediye Meydanı’nın da eklenmesiyle 36’sı kapalı, 37’si açık alan olmak üzere toplam 73 noktada güvenli internet hizmetinden kolaylıkla yararlanabiliyor. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan altyapı ile birçok hizmet birimi ve müzelerde kablosuz güvenli internet erişimi hizmetini kendi internet altyapısını kullanarak sunan Bursa Büyükşehir Belediyesi, kablosuz erişim noktalarına Orhangazi Belediye Meydanı’nı da ekledi.

Vatandaşlar bu ortamlarda Büyükşehir-Misafir adı ile sağlanacak bağlantıya yönlendirmeleri takip ederek erişim sağlayabiliyorlar.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑