whatsapp

Yaşam

Bursa’dan yangın bölgelerinde gönüllü destek

Yangınların etkili olmaya başladığı ilk günden itibaren gerek ormanların kurtarılması gerekse sosyal destekler noktasında seferberlik ilan eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mahalle Gönüllüleri ve izci ekipleri aracılığıyla sahadaki ç...

9 Ağustos 2021 Saat: 18:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 235 kez okunmuştur

Bursa’dan yangın bölgelerinde gönüllü destek
Bursa’dan yangın bölgelerinde gönüllü destek

Yangınların etkili olmaya başladığı ilk günden itibaren gerek ormanların kurtarılması gerekse sosyal destekler noktasında seferberlik ilan eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mahalle Gönüllüleri ve izci ekipleri aracılığıyla sahadaki çalışmalara destek olmaya devam ediyor.

BURSA (İGFA) - Türkiye’nin güney hattını etkisi altına alan orman yangınlarıyla mücadelede ilk günden itibaren ekip, ekipman ve itfaiye personeliyle aktif bir rol oynayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardımların yanı sıra Mahalle Gönüllüleriyle de sahada ekiplere destek oluyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda organize olan Mahalle Gönüllüleri, Yangın Dayanışma Merkezi’ne toplanan gıda ve ilaç yardımlarını iletti. Aralarında Veteriner Şube Müdürlüğü ekiplerinin de yer aldığı gönüllüler, farklı noktalarda sokak hayvanlarını da besledi.

Öte yandan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren 18 kişilik izci ekibi de Muğla’nın Ula ilçesine giderek Kızılay’ın lojistik deposuna gelen yardımların indirilmesine, sayımına ve malzemelerin tasniflenmesine yardımcı oldu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑