İGF

Bursa Gemlik’te Kredi Kefalet ‘Sedat Gürle’ dedi

Bursa'da S.S. Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin üç adaylı genel kurulunda Sedat Gürle ipi göğüsleyen isim oldu. Tarık ŞEKER (Gemlik Basın) - Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel ku...

3 Ağustos 2021 Saat: 22:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 191 kez okunmuştur

Bursa Gemlik’te Kredi Kefalet ‘Sedat Gürle’ dedi
Bursa Gemlik’te Kredi Kefalet ‘Sedat Gürle’ dedi

Bursa'da S.S. Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin üç adaylı genel kurulunda Sedat Gürle ipi göğüsleyen isim oldu.

Tarık ŞEKER (Gemlik Basın) - Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulu Sosyal Yaşam Merkezi’nde yapıldı. Eski Başkan Mevlüt Avcı’nın bir trafik  kazası nedeniyle ölümünden sonra yapılacak ilk genel kurulda yönetim, denetim ve merkez birliklerinin delegelerin de seçileceği 2018-2019-2020 yıllarına ait birleştirilmiş olarak gerçekleştirildi. Divanın belirlenmesinden sonra bu yıllara ait çalışma raporu okundu, ardından hesap raporları ve denetleme kurulu raporlarının okunması sonunda raporlar kalabalık ortak tarafından aklandı.

Eski Başkan Mevlut Avcı’nın birlikte çalıştıkları yönetim kurulu üyeleri içlerinden başkan yardımcısı Sedat Gürle'yi aday gösterirken, AK Parti Belediye Meclis eski üyesi Fehmi Arslan ile Kooperatifin eski Müdürü Kenan Karakaş da aday oldu. Yapılan sayımda ipi göğüsleyen Sedat Gürle’nin başkanlığındaki eski yönetim kurulu üyeleri oldu. Sedat Gürle ve ekibi ortaklardan 759 oy alırken, Kenan Karakaş 298, Fehmi Arslan ise 149 oyda kaldı.

Seçimler sonrasında adaylar sosyal medya üzerinden yeni başkana hayırlı olsun dileklerini iletti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑