Yaşam

Bursa İnegöl’e yeni piknik alanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yapımına 2019 yılı sonlarında başladığı Yenice Göleti Mesire Alanı’ndaki düzenleme çalışmalarını tamamlayarak şehre yeni bir piknik alanı daha kazandırdı. BURSA (İGFA) - Sahil Planlama ve Yapım Şub...

14 Ağustos 2021 Saat: 19:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 318 kez okunmuştur

Bursa İnegöl’e yeni piknik alanı
Bursa İnegöl’e yeni piknik alanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yapımına 2019 yılı sonlarında başladığı Yenice Göleti Mesire Alanı’ndaki düzenleme çalışmalarını tamamlayarak şehre yeni bir piknik alanı daha kazandırdı.

BURSA (İGFA) - Sahil Planlama ve Yapım Şube Müdürlüğü marifetiyle 2019 Kasım ayında yapımına başlanan İnegöl ilçesindeki Yeniceköy Göleti kıyı düzenleme çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni bir mesire alanı daha kazandırdı.

Yenice Göleti Mesire Alanı’ndaki çalışmaları yerinde inceleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberindeki İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve meclis üyeleriyle birlikte alanı gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Muhammet Ali Akaç'tan son durum hakkında bilgi alan Başkanı Alinur Aktaş, eksiklerin hızlıca giderilmesiyle Bursalıların mesire alanından daha fazla istifade edeceğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçede altyapıdan üstyapıya kadar birçok alanda yatırımları hayata geçirdiğini belirten Başkan Aktaş, Yenice Göleti’nin de önemli bir ihtiyacı karşıladığını ifade etti.

Piknik alanlarının ve yürüyüş yollarının özellikle hafta sonları büyük ilgi gördüğünü dile getiren Başkan Aktaş, “Yenice Mesire Alanı’nda özellikle bahar ve yaz aylarında Bursalılar aileleriyle hoşça vakit geçirebiliyor. Göletin etrafına bir buçuk kilometre yürüyüş yolu, yürüyüş yolu üzerinde aydınlatma, kamelyalar, piknik masaları, banklar ve çeşmeler yapıldı. Piknik alanları çevresine istinat duvarı ve panel çit yapılarak piknik alanı korunaklı hale getirildi. Bölge için 1 milyon 650 bin TL’lik bir bedel harcandı. Hemşerilerimizin bölgeyi kullanırken temizlik kurallarına dikkat etmesini istiyoruz. Sahip çıkmalarını arzuluyoruz. Sağlıklı bir şekilde kullanmak için iyi bir şekilde bakmak gerekir. Bursa’ya ve İnegöl’e hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑