Yaşam

Bursa Mudanya’dan yangın bölgeleri için yardım kampanyası

Yurt genelinde çıkan orman yangınlarını kontrol alma noktasında çalışmaların sürdüğü bölgelerde yaraları sarmak adına Bursa'nın Mudanya ilçesinden de yardımlaşma ve dayanışma kampanyası başlatıldı. BURSA (İGFA) - Bursa'da Mudan...

30 Temmuz 2021 Saat: 17:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 215 kez okunmuştur

Bursa Mudanya’dan yangın bölgeleri için yardım kampanyası
Bursa Mudanya’dan yangın bölgeleri için yardım kampanyası

Yurt genelinde çıkan orman yangınlarını kontrol alma noktasında çalışmaların sürdüğü bölgelerde yaraları sarmak adına Bursa'nın Mudanya ilçesinden de yardımlaşma ve dayanışma kampanyası başlatıldı.

BURSA (İGFA) - Bursa'da Mudanya Belediyesi, Mudanya Kent Konseyi ve Zeytin Dalı ekibi ile birlikte Antalya, Adana, Muğla, Osmaniye, Mersin, Kocaeli, Bodrum, Marmaris, Manavgat, Kayseri ve Kütahya'ya ulaştırılmak üzere ortaklaşa kampanya başlattı.

"Acımız dinmese de hafifletmek elimizde" diyerek kampanyayı sosyal medya hesaplarından paylaşan belediye yönetimi, vatandaşların; bebek maması, bebek bezi, dezenfektan ürünleri, kuru gıda, temizlik malzemeleri ve kullanılmamış kıyafetleri 3 Ağustos'a kadar 09.00 ile 16.00 saatleri arasında Mudanya Belediyesi Zeytin Dalı veya Mudanya Kent Konseyi binalarına teslim edebileceklerini duyurdu.

https://twitter.com/MudanyaBel/status/1421090873761312770

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑