İGF

Bursa Orhangazi’de Hürspor farkı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde her alanda yaptığı çalışmalarla büyük taktir toplayan Hürspor Kulübü özellikle kış günlerinde sokaktaki canları unutmadı.BURSA (İGFA) - Hürspor Kulübü Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahm...

7 Aralık 2021 Saat: 18:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 190 kez okunmuştur

Bursa Orhangazi’de Hürspor farkı
Bursa Orhangazi’de Hürspor farkı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde her alanda yaptığı çalışmalarla büyük taktir toplayan Hürspor Kulübü özellikle kış günlerinde sokaktaki canları unutmadı.

BURSA (İGFA) - Hürspor Kulübü Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Baykan’ın başlattığı proje ile sokak hayvanları ve ilçede bulunan barınaklara yardım yapılmaya başlanıldı.

Ahmet Baykan öncülüğünde başlatılan çalışma ile düzenli olarak hayvan barınaklarına mama yardımı yapılırken özellikle kulüp binası bölgesi ve Hürriyet Mahallesi'nde belirli yerlere konan mamalar ile sokaktaki canların besine kolay ulaşımı sağlandı.

Ayrıca kendi imkanları ile projeye başlayan Hürspor Kulübü Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Baykan, barınaktan aldığı kediyi de sahiplenerek ailesinin bir ferdi kabul etti. Baykan, herkesi sokaktaki dilsiz canlılar için harekete geçmeye davet etti.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑