whatsapp

İGF

Bursa Osmangazi personeline iş güvenliği eğitimi -

Osmangazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, personele yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi düzenledi. Belediye personelinin çalışırken nelere dikkat etmeleri konusunda görsel materyaller desteği ile bilgilendiril...

18 Ocak 2022 Saat: 17:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 116 kez okunmuştur

Bursa Osmangazi personeline iş güvenliği eğitimi -
Bursa Osmangazi personeline iş güvenliği eğitimi -

Osmangazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, personele yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi düzenledi. Belediye personelinin çalışırken nelere dikkat etmeleri konusunda görsel materyaller desteği ile bilgilendirildi.

BURSA (İGFA)- Osmangazi Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde, iş güvenliği ve iş sağlığı hakkında geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirildi. Eğitim kapsamında belediye personeli, iş sağlığı ve güvenliği, işçi ve işverenin yasal hak ve sorumlulukları, acil durumlarda yapılması gerekenler, yangın güvenliği, iş güvenliği ekipmanlarının tanıtılması, iş kazaları ve meslek hastalıkları, kaza, yaralanma, hastalıktan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması gibi konularda bilgilendirildi. Slaytlarla desteklenen sunumda iş sağlığı ve iş güvenliğinin iki ayrı konu olduğuna dikkat çeken uzmanlar, kamu veya özel sektör ayrımı olmaksızın bütün çalışanların kanun kapsamına dahil olduğunu söylediler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑