whatsapp

Eğitim

Çağdaş Avrupa Kolejinde ÖĞRENCİ KAYITLARINA YOĞUN İLGİ

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde eğitim veren Özel Çağdaş Avrupa Koleji , Amerikan Kültür Koleji Gebze temsilciliği velilerin yoğun ilgisiyle öğrenci kayıtlarına devam ediyor.

2 Ağustos 2016 Saat: 16:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.372 kez okunmuştur

Çağdaş Avrupa Kolejinde ÖĞRENCİ KAYITLARINA YOĞUN İLGİ
Çağdaş Avrupa Kolejinde ÖĞRENCİ KAYITLARINA YOĞUN İLGİ

ÖĞRENCİ KAYITLARINA YOĞUN İLGİ

Gebze’de 3 yıldır faliyet gösteren okul 2016-2017 Eğitim öğretim yılında başarılı eğitim kadrosu ile eğitime hazır. Yabancı dil üzerine verdiği eğitim ile başarılarından sıkça söz ettiren kurum yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala velilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

İNGİLİZCE BİR DERS DEĞİL, YAŞAM TARZI

Türk eğitim sistemindeki problemlerin başında yabancı dil öğretimi gelmektedir.Özel Çağdaş Avrupa Kolejinde ise İngilizce bir ders değil, yaşam tarzıdır. İngilizce bir ders olarak değil, hayatın olağan akışı içinde bir dil olarak öğretiliyor.

Çift öğretmenli LED tahtalı modern sınıflarda eğitim verilen okulda, Dil koçları öğrencilerin dil gelişimini takip ediyor  ve onları dili etkin kullanmaları konusunda teşvik ediyor. Öğrencilerin dil koçları ile Türkçe konuşmalarına izin verilmiyor. Dili sürekli konuşmak zorunda olan öğrenci için Çağdaş Avrupa Kolejinde İngilizce bir ders değil bir iletişim aracıdır.

2.YABANCI DİL EĞİTİMİ VERİLİYOR

Ayrıca Gebze çevresinde en yoğun dil programı olan Türkiye’de yoğun dil programına sahip birkaç kurumdan biri olan Çağdaş Avrupa Kolejinde bunlara ek olarak 5. sınıftan itibaren 2. yabancı dil eğitimi de verilmekte.Dil öğrenimine çok önem veren bir eğitim kurumunda uluslar arası geçerliliği olan “Uluslararası Denklik Diploması” programını uygulanıyor.

Çağdaş Avrupa Koleji Öğrencileri Uluslararası Geçerli Diploma Programı sayesinde, mezun olurken 2. diplomayı da alabilirler. Öğrenciler, aldıkları 2. diploma ile İngiltere’de fark dersleri, hazırlık sınıfı, giriş sınavı gibi prosedürlere takılmadan eğitim-öğretim hayatlarına devam edebilirler. Çağdaş Avrupa Kolejinde dil koçları TESOL (Uluslararası Öğretmenlik Sertifikası) sahibi.

GEBZE İÇİN MODERN EĞİTİM KAMPÜSÜ

Çağdaş Avrupa Koleji 2 yıl içerisinde kendi kampüsünde eğitim vermek için adeta gün saymakta, kampüs  projesi bitmiş ve inşaata başlama aşamasında. Gebze’de eğitime tam anlamı ile katkı sunacak olan kampüsün tanıtımı okul idaresi tarafından yapılacak bir seminer ile tüm velilerin ve bölge halkının bu konuda bilgilenmesi sağlanacak. Gebze için büyük kazanç olacak bu projenin içinde Yüzme havuzu, buz pateni, konferans salonu, spor  ve sanatsal kompleksleri barındıran bir kampüs olacak.

 

YEDİNCİGÜNHABER – Özden DEMİRCİ

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑