whatsapp

İGF

Camila Cabello UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin açılışında sahne alacak -

UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçının bu yılki açılış töreninde GRAMMY Ödülü adayı, albümleri iki milyondan fazla satan, listelerde zirveyi zorlayan şarkıcı ve söz yazarı Camila Cabello sahne alacak. İSTANBUL (İGFA) - ‘Bam Bam’ ‘...

19 Mayıs 2022 Saat: 09:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 185 kez okunmuştur

Camila Cabello UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin açılışında sahne alacak -
Camila Cabello UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin açılışında sahne alacak -

UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçının bu yılki açılış töreninde GRAMMY Ödülü adayı, albümleri iki milyondan fazla satan, listelerde zirveyi zorlayan şarkıcı ve söz yazarı Camila Cabello sahne alacak.

İSTANBUL (İGFA) - ‘Bam Bam’ ‘Señorita,’ ve ‘Havana’ gibi hit parçaları olan şarkıcı, 2022’de 6'ncı yılını kutlayacak olan dünyanın en büyük spor etkinliklerinden birinin açılışını yapacak ve UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nin heyecanını ve atmosferini, dünyanın dört bir yanından maçı ekran başında izleyen milyonlara ulaştıracak.

28 Mayıs Cumartesi günü Paris’teki Stade de France’dan canlı yayınlanacak 5 dakikalık performans, nefesleri kesen karnaval temasıyla yapılacak ve zengin kostümler, dansçılar ve müzisyenlerin katılımıyla muhteşem bir gösteri sunulacak. Şovun koreografisi ise maçı statta ve evlerinde izleyen futbolseverlere yüksek enerjili bir gösteri sunmak için hazırlandı.

Cabello şovunda, liste başı olan hit parçalarından bir potpurinin yanı sıra çok beğenilen üçüncü stüdyo albümü ‘Familia’dan yeni parçalar da seslendirecek.    

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Camila Cabello, “Bu ay Paris’te yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nde sahneye çıkacağım için çok heyecanlıyım! Latin mirasımı dünyadaki spor ve müzikseverlerin birliktelik duygusuyla bir araya getirerek çok özel bir şov yapmak istiyorum" dedi.

Camila, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nde gerçekleştireceği performansı duyurmak ve futbolseverlere Paris’teki şovda neler bekleyebileceklerini göstermek için Pepsi global YouTube kanalından kısa bir video paylaştı.

İlhamını Meksika’daki ikonik Oaxaca karnavalından alan klipte Camila, hareketli animasyonlar ve çiçek canlandırmaları eşliğinde sevilen parçalarından bir potpuri yapıyor.

Birlikte olma ve her kesimden insanın bir araya gelmesi duygusunu kutlamak, müziğin ve sporun tüm dünyada insanları birleştirdiğini göstermek amacıyla canlı renkler videoda bilinçli olarak kullanıldı.   

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑