whatsapp

Siyaset

ÇAT KAPI ZİYARETLERİ 11 MART’TA BAŞLIYOR

Geçtiğimiz seçimlerde binlerce kişiye ulaşan AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları, Çat Kapı ziyaretlerine yeniden başlıyor. 11 Mart tarihinde start alacak olan Çat Kapı ziyaretleri Bekirdere, Tavşantepe ve Mehmet Ali Paşa Mahallelerinden ba

6 Mart 2017 Saat: 11:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.602 kez okunmuştur

ÇAT KAPI ZİYARETLERİ 11 MART’TA BAŞLIYOR
ÇAT KAPI ZİYARETLERİ 11 MART’TA BAŞLIYOR

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş’ın yürütme kurulu üyeleriyle bir araya geldiği toplantıya, İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe Başkan Yardımcıları ve İlçe Gençlik Kolları Yöneticileri katılım sağladı. İstiklal Simit Kafe’de düzenlenen programda, halk oylaması kapsamında yaptıkları çalışmaları değerlendiren yöneticiler, birlikte yürüttükleri çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Programda Başkan Demirtaş, Çat Kapı ziyaretlerine 11 Mart tarihinde Bekirdere, Tavşantepe ve Mehmet Ali Paşa Mahalleleriyle başlayacaklarını duyurdu.

‘KADIN VE GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUM’

İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen programda konuşan İlçe Başkanı Ali Korkmaz, “Ülkemizin gelişmesine set koymayanlara çalışanlara, milletimiz tokadını vuracak ve 16 Nisan’da son sözünü söyleyecektir. Bu konuda gençlerimize ve kadınlarımıza çok güveniyorum” dedi.

‘KALICI İSTİKRAR GELECEK’

Başkan Korkmaz, “Muhalefet partileri, zihinleri bulandırmak için elinden geleni yapıyor. Türkiye’yi bölmeye kimsenin gücü ve haddi yoktur. Burada 79 milyon vatan evladı biriz, beraberiz. Biz birlikte Türkiye'yiz. Rejim değişmiyor. Milletin yetkileri millete geri veriliyor. Bu değişiklikle birlikte hem Meclis, hem de hükümet çok daha güçleniyor. Yeni sistem kalıcı istikrarı, güçlü iktidarı birlikte getirecek” ifadelerini kullandı.

KADINLAR GÜCÜNÜ GÖSTERDİ

Korkmaz, “Kadınlarımız milletimizin var oluşuna çok önemli katkılar sağlamışlardır. Kadınlarımız bu mücadelelerini 15 Temmuz gecesi de göstermişlerdir. Vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, cumhuriyetimize yapılan en büyük saldırı olan 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında kadınlarımız alanları bir an bile boş bırakmadı.  Bu süreçte te Türk kadınının gücünü bir kez daha tüm dünya ya gösterdi” diye konuştu.

AK PARTİ KARAVANI İZMİT’TE KURULACAK

Toplantıda çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, SKM programları kapsamında Milletvekillerine yönelik program hazırlamaya devam ettiklerini ifade ederek, 8 Mart Kadınlar günü dolayısıyla AK Parti Karavanının İzmit merkezde kurulacağının ve Hükümetin Kadınlara Yönelik yaptığı çalışmaların yer aldığı kartlar dağıtacaklarının bilgisini verdi.  

‘KADININ KARARI EVET’

Aynı zamanda geçtiğimiz seçimlerde binlerce kişiye ulaşmalarını sağlayan Çat Kapı ziyaretlerini 11 Mart’ta başlatacaklarını duyuran Demirtaş, “İl Kadın Kolları Başkanımız Serpil Yılmaz’ın katılımıyla, Bekirdere, Tavşantepe ve Mehmet Ali Paşa Mahallelerimizle Çat Kapı ziyaretlerimize başlıyoruz. Biz kadınlar olarak bıkmadan yorulmadan gece gündüz demeden tüm mücadelemizi vereceğiz Çat kapı ziyaretlerimizle her gün bir mahallede olacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni her vatandaşımıza anlatacağız. Kadınların kararı evet” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑