whatsapp

Güncel

Çayırova Alışveriş Festivali'ne yoğun ilgi

Esnafın yüzünü güldürmeyi ve indirimli ürünler ile de vatandaşı buluşturmayı hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kente hareketlilik katan Alışveriş Festivali Çayırova'da devam ediyor.

30 Eylül 2023 Saat: 19:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 600 kez okunmuştur

Çayırova Alışveriş Festivaline yoğun ilgi
Çayırova Alışveriş Festivali'ne yoğun ilgi

ALPER DEMİR, "GEBZE'DEN SONRA ÇAYIROVA'DA FESTİVAL'E YOĞUN İLGİ" 

Alışveriş Festivali ile ilgili olarak açıklamada bulunan Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Alper Demir, “Alışveriş Festivali’nin ilkini geçtiğimiz ay Gebze’de yapmıştık. Festivale hem esnaflarımız hem de vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi ve alaka gösterildi. Alışveriş Festivali sonrası Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndaki esnaflarımızdan da böyle bir talep geldi. Gelen bu talebe başta Odamız ve Gebze Ticaret Odası, Gebze Seyyar Pazarcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası işbirliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de olumlu cevap vermesi üzerine Çayırova’da da Alışveriş Festivali yapmaya karar verdik." dedi.

İLK GÜN KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

28 Eylül-01 Ekim tarihleri arasında Çayırova Belediyesi Otoparkında bölge halkına kapılarını açan Çayırova Alışveriş Festivali, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Ticaret Odası, nın ortaklığında yapılıyor. 28 Eylül Perşembe günü saat 10.00’da başlayan Çayırova Alışveriş Festivali, 01 Ekim Pazar günü 22.00’de sona erecek. 

ÇOCUKLAR HOŞÇA VAKİT GEÇİRECEK

İlk günden itibaren başlayacak sahne programlarında ise akrobasi ve illüzyon show, çocuk show, sıra gecesi, pişmaniye çekimi ve yerel sanatçılar sahne alacak. Festival boyunca şişme çocuk oyun grupları, palyaçolar, yüz boyama ve maskotlar gibi etkinlikler çocukların hoşça vakit geçirmesini sağlayacak. Ayrıca alanda vatandaşlara dondurma, kek, meyve suyu ve patlamış mısır ikram edilecek.

75 ESNAF ÇADIR KURACAK

Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Gebze Seyyar Pazarcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlarının dikkatle izledikleri alışveriş festivaline ilginin beklenenin üzerinde olduğu bildirildi. Festival kapsamında ayakkabı, giyim, züccaciye, hediyelik eşya, bijuteri, ahşap ve telefon aksesuarları gibi sektörlerden esnaflar için çadır dükkânları kuruldu ve hizmet vermeye başladı. Çayırova Alışveriş Festivali’nde 75 esnaf çadır kurarak ürünlerini Çayırovalıların beğenisine sundu. Sezon ve sezon sonu tüm ürünlerde vatandaşlara yüzde 30 ile yüzde 50 oranlarında indirim yapılacak. Konser etkinlikleri ile daha da renkli geçecek festival her gün saat 10.00’da başlayıp 22.00’de kapanacak.


 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑