whatsapp

Güncel

Çayırova Gençlerbirliği Şampiyonluğa Koşuyor

Çayırova'nın köklü takımı Çayırova Gençlerbirliği 10 yıl sonra 1.Amatöre çok yakın.

11 Nisan 2024 Saat: 12:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 472 kez okunmuştur

Çayırova Gençlerbirliği Şampiyonluğa Koşuyor
Çayırova Gençlerbirliği Şampiyonluğa Koşuyor

Son 10 yıldır Muzaffer Çetin başkanlığında altyapıya ağırlık veren Çayırova Gençlerbirliği bu sezon çalışmalarının meyvesini topluyor. 24 kişilik A Takım kadrosunun 18 sporcusu altyapısından yetişen gençlerden oluşan Çayırova Gençlerbirliği genç kadrosu ile sessiz sedasız şampiyonluğa koşuyor.

Sezonun ilk yarısını namağlup lider bitiren Çayırova Gençlerbirliği 2.yarı maçlarına da hızlı başladı Gümüş spor ve Gebze Denizli Köyü spor maçlarını galibiyetle tamamlayan Çayırova Gençlerbirliği önümüzdeki hafta Cumartesi saat 15:00’da Er bakan spor ile önemli bir maça çıkacak. Kazandığı takdirde şampiyonluğa biraz daha yaklaşmış olacaklar.

Takımın bu seneki şampiyonluk yolundaki büyük pay sahibi hiç şüphesiz takımın genç antrenörleri Semih Dağdelen ve Ubeydullah Çetin'indir. Tüm maçlara yüksek motivasyonla takımlarını hazırlayan iki teknik direktör büyük başarı göstererek kariyerlerinin ilk A Takımı şampiyonluğuna çok yakınlar.

Takımın başkanı Muzaffer Çetin sporcularının Sağlığına çok önem veriyor. Birçok maçlar sağlıkçı olmadan oynanırken Çayırova Gençlerbirliği'nin lisanslı sağlıkçısı Ümit Kılıç maçlarda Çayırova Gençlerbirliği'nin sporcularının yanında rakip takımların sporcularına da sağlık hizmeti vererek büyük bir örnek teşkil etmiştir.

9 maçta 8 galibiyet 1 beraberlikle Ligin tepesinde olan Çayırova Gençlerbirliği 9 maçta sadece bir kırmızı kart görerek Fair Play'e de önem verdiğini göstermiş oldu.

Her konuda 1.amatöre çıkmayı hak eden Çayırova Gençlerbirliği'ne bundan sonraki maçlarında başarılar dileriz.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑